Jump to content

Поредния странен проблем


NetworkPro
 Share

Recommended Posts

Здравейте. Последната седмица се мъчим със един Access Point - PC ROS 3.24 предостатъчни MHz и RAM, със CM11 пусната на 25dBm, 3m кабел, MS2415 секторна антена с хоризонтална поляризация,

Клиентите 5-6 от тях са с CPE-та Minitar, други двама са с USB TP-Link TL-WN321G + кабел + антена.

Проблема е че, дори и след поставянето на по-мощната CM11, макар и да имаше подобрение в сигнала и CCQ-то, трафика който минава с btest.exe от клиент до AP-то е едва около 1.6Mbit. Антената на последния клиент с който пробвахме е MS2414box, ( 5-6км разстояние.) има някои с "калифорнии", положението е същото.

Някои от клиентите постоянно се реконектват

Link to comment
Share on other sites

Ми лош ефир.

То вече много трудно се работи на 2.4

Истината е 5гхз

Link to comment
Share on other sites

Имах минмалата седмица подобен проблем със същата антена и накрая като ми изпратиха от anteni.net друга антена всичко се оправи .... за клиентските немога да коментирам нищо понеже не ползвам такива

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.