Jump to content

Проблем с WispStation 5


novak2
 Share

Recommended Posts

Здравейте, проблема е следния - както си работеше се получи така, че на повече от 20-30м не иска да работи(радиото де). Пробвах със смяна на кабели, антени, захранване - не. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем?

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

ACK пипал ли си ?

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа


ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

по скоро пробвай с други карти .. първо едната после другата

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Link to comment
Share on other sites

wispstation e с вградена карта ...

Пробвай да сложиш последния излязъл firmware.

Link to comment
Share on other sites

wispstation e с вградена карта ...

Пробвай да сложиш последния излязъл firmware.

Пробвах, но накрая се оказа, че на повече от 5-6км не става. Сложих последния фърмуер, резетнах го, захранването е добро. Май има друг проблем. Пуснах на същото трасе около 23-25 км с ALIX със СМ9 - никакъв проблем.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.