AVS Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Искам да питам има ли възможност да се закупи суперчанел лиценз от сайта на Микротик (mikrotik.com) и ако има такава възможност някой да обясни как става работата, защото аз се рових цяла вечер и нямах особен успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Тодор Лазаров Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Защо от микротик.ком става и в БГ wifi.hit.bg www.vesuviustreamline.com сигорно и другаде, т.е. тези който продават микротик артикули. дават ти key file който импортваш и си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner SS7 Posted February 14, 2009 Owner Report Share Posted February 14, 2009 Уф , и аз се рових два дена, не открих начин да се купи от микротик. Защо от там - ами имам кредитка карта и ще стане бързо и лесно. Искам да питам има ли възможност да се закупи суперчанел лиценз от сайта на Микротик (mikrotik.com) и ако има такава възможност някой да обясни как става работата, защото аз се рових цяла вечер и нямах особен успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVS Posted February 14, 2009 Author Report Share Posted February 14, 2009 Ами и на мен точно това ми беше идеяата-иначе до сега и аз си го вземах от БГ,но ми казаха че имало вариант директно от сайта на Микротик Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaredharet Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 А някой има ли идея къде е пловдивския офис на тази фирма www.vesuviustreamline.com защото като отидох на мястото указано в сайта и като питах хората те даже незнаеха какво е микротик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lorddredbg Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 ми те имат офис само в шумен е в пловдив са wispbg.com i vikteam.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Интересно при добрия им сайт да не са чували за MT явно на друг офис/човек си попаднал не на който е трябвало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyfx Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 от дистрибутора срещу 20 лв. и 15 мин. сте готови. Radio Transmision Systems www.rts-bg.com / ispot.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts