Jump to content
  • 0

Routerboard 711G-5hnD to routerboard 411

deltoro

Question

Здравейте, значи проблема ми е следния,имам от едната страна 711-ката като bridge,а от другата една 411-ка в station wds,до тук добре всичко работа нормално,но искам кам тази 711-ка да закача още една 711-ка в station wds,настройките ги правя същите като на другия station,обаче не мога да се connect-на,какъв може да е проблема,ще съм мн благодарен за отговри на моя въпрос

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Здравейте, значи проблема ми е следния,имам от едната страна 711-ката като bridge,а от другата една 411-ка в station wds,до тук добре всичко работа нормално,но искам кам тази 711-ка да закача още една 711-ка в station wds,настройките ги правя същите като на другия station,обаче не мога да се connect-на,какъв може да е проблема,ще съм мн благодарен за отговри на моя въпрос

Колега трябва да пуснеш 711-ката в режим "AP bridge" , но затова ти трябва левел 4 на МТ, а борда 711 е левел 3.

Решението в или смяна на борда с друг с левел 4 или да купиш левел 4 за настоящия борд.

Edited by Intel

• 0

или другиа вариант е RB711GA-5HnD 400 MHz CPU, 64 MB RAM, 1x LAN, 1x 5 GHz, L4, MMCX 169 лева с ДДС от sysnetbg Л4 може AP bridge и тогава може да си пуснеш 2 те 711 ки в station wds 411 е махаш или отива да служе някаде другаде вярно ;D

Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа.