Intel Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 От 2-3 дни имам следния проблем с Bullet 2 (пуснато в режим АП): рестартира се без причина. Смених му захранването и пак същият проблем рестартира се, когато си поиска (може да се рестартира 30 секунди след като му пуснато захранването, а може и след 30 минути). Струва ми се, че е някакъв хардуерен проблем на самият Bullet 2. Ако някой има подобен проблем или някаква информация относно този нека пише тук. Skype: Intel98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted April 22, 2009 Administrator Report Share Posted April 22, 2009 хм днес купих и аз булет 2 но още не са работили достатъчно за да знам каквото и да е , пък и информацията в нета е доста оскъдна не знам дали имат защита по лан. А ти пробва ли до го ресетнеш или му намалиш изходната мощност, update на фърмуера? Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intel Posted April 23, 2009 Author Report Share Posted April 23, 2009 Лошото е, че си работеше добре 2-3 седмици и след това почна да се рестартира. За фирмуера има само 2 единия е RC а другият(последния официален) си беше качен на Bullet-а като го взех. Не съм го ресетвал или намалявал мощноста но и това ще пробвам. Дано има ефект. Трябва скоро да има нов фирмуер (поне така се чува в форума на ubnt) за да оправи проблема. Надявам се. Skype: Intel98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted April 24, 2009 Administrator Report Share Posted April 24, 2009 само да вметна, булетите имат трафче за лана но не и защита за пренапрежение пазете ги Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro_Blg Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 От 2-3 дни имам следния проблем с Bullet 2 (пуснато в режим АП): рестартира се без причина. Смених му захранването и пак същият проблем рестартира се, когато си поиска (може да се рестартира 30 секунди след като му пуснато захранването, а може и след 30 минути). Струва ми се, че е някакъв хардуерен проблем на самият Bullet 2. Ако някой има подобен проблем или някаква информация относно този нека пише тук. Моят Nanostation 2 също се рестартира сам.От време на време виждам,че uptime се е сменило на няколко часа,а е захранен през UPS. http://www.joro711.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intel Posted April 28, 2009 Author Report Share Posted April 28, 2009 Със XS2.ar2316.v3.4beta.4329.090417.1704 (бета версия на 3.4) качена на Bullet2 няма проблем с рестартовете вече 3 дни от както съм я сложил и си работи без проблем. Ще се чака официалната версия 3.4. Skype: Intel98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts