Jump to content

Проблем с Bullet 2

Intel

Recommended Posts

От 2-3 дни имам следния проблем с Bullet 2 (пуснато в режим АП): рестартира се без причина.

Смених му захранването и пак същият проблем рестартира се, когато си поиска (може да се рестартира 30 секунди след като му пуснато захранването, а може и след 30 минути). Струва ми се, че е някакъв хардуерен проблем на самият Bullet 2.  Ако някой има подобен проблем или някаква информация относно този нека пише тук.

• Administrator

хм днес купих и аз булет 2 но още не са работили достатъчно за да знам каквото и да е , пък и информацията в нета е доста оскъдна не знам дали имат защита по лан. А ти пробва ли до го ресетнеш или му намалиш изходната мощност, update  на фърмуера?

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Лошото е, че си работеше добре 2-3 седмици и след това почна да се рестартира. За фирмуера има само 2 единия е RC а другият(последния официален) си беше качен на Bullet-а като го взех. Не съм го ресетвал или намалявал мощноста но и това ще пробвам. Дано има ефект. Трябва скоро да има нов фирмуер (поне така се чува в форума на ubnt) за да оправи проблема. Надявам се.

• Administrator

само да вметна, булетите имат трафче за лана но не и защита за пренапрежение :) пазете ги

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

От 2-3 дни имам следния проблем с Bullet 2 (пуснато в режим АП): рестартира се без причина.

Смених му захранването и пак същият проблем рестартира се, когато си поиска (може да се рестартира 30 секунди след като му пуснато захранването, а може и след 30 минути). Струва ми се, че е някакъв хардуерен проблем на самият Bullet 2.  Ако някой има подобен проблем или някаква информация относно този нека пише тук.

Моят Nanostation 2 също се рестартира сам.От време на време виждам,че uptime се е сменило на няколко часа,а е захранен през UPS.

Със XS2.ar2316.v3.4beta.4329.090417.1704 (бета версия на 3.4) качена на Bullet2 няма проблем с рестартовете вече 3 дни от както съм я сложил и си работи без проблем. Ще се чака официалната версия 3.4.