Jump to content

проблем с линк или някой ми прави мръсотия.

jack82

Recommended Posts

ето и снимки 5590 e моето а другото 5270 незнам как излиза с същя мак и име кадето а ап то вижда доста такива простоти от 5000 до 5200

post-686-0-80898100-1341486985_thumb.jpg

post-686-0-14122600-1341486995_thumb.jpg

post-686-0-56910100-1341487018_thumb.jpg

Edited by jack82

Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа.

• Administrator

малко разяснения ще е добре да напишеш кое е твоето радио , честоти и т.н. , снимките от къде са сканирани , какво става при промяна на ссид , смяма на мак честота , остава ли двойник, при спиране на радиото какво остава в ефир , евентуално сканиране и с убнт е добре да направиш да погледнеш и честотния спектър.

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

мойто радио е на 5590 и се вързва на -57/-56 ccq 100/70 300/240 на единия канал е само проблема цця то играе постояно от 50 до 85 процента

• Administrator

Размени ли поляриациите ?

да и това пробвахме

• Administrator

Публично или скрито SSID е твоето?

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

публично си е и се вижа както навсички други можели ублачвателя да се е скапал сканирах с други устриства няма проблем с ефира

Edited by jack82

особености на N линковете са това. иска много зор да се подкара нормално и при най-малкия шум сдухва. за 200 леа толко.

ако ти трябва трафик (тоест 80+ мегабита) микротик не е решение. ще счупиш маса пари, нерви (твои и клиентски) и време.

Ако не можеш да си позволиш 20-30-40к за релейки значи не ти трябва толкова трафик.

особености на N линковете са това. иска много зор да се подкара нормално и при най-малкия шум сдухва. за 200 леа толко.

ако ти трябва трафик (тоест 80+ мегабита) микротик не е решение. ще счупиш маса пари, нерви (твои и клиентски) и време.

Ако не можеш да си позволиш 20-30-40к за релейки значи не ти трябва толкова трафик.

така тоя линк до тук 1500 лева карти итх антени 1.4 микротици но май единиа ублачвател е в г??а като доидат другите ще тестваме иначе си прави 180 уплоуд на 7 мс но РХ го няма никакво Edited by jack82

пусни един BW в двете посоки и ще видиш какво става. за 100 клиента бива МТ. за всичко друго има мастер кард

• Like 1

• Administrator

да и това пробвахме

и какво се получи като ги смени и как ги смени първо от едната страна и после от другата или и двете едновременно ? промени ли се проблемната поляризация или пак същата си остана ? Ако са се променили при някое положение , трябва да елиминираш съответно облъчвател, кабели или борд на съответната страна.