hgd Отговорено 28 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 28 Юни, 2012 Ако си припомните "решението" което споменах - помогна филтриране в голям международен доставчик. Никакво рутиране, филтриране и DPI на местно ниво не помогна. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 28 Юни, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 28 Юни, 2012 Ако си припомните "решението" което споменах - помогна филтриране в голям международен доставчик. Никакво рутиране, филтриране и DPI на местно ниво не помогна. изцяло съгласен съм Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 28 Юни, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 28 Юни, 2012 ако искаш да ти направя една тестова постановка Ако имаш време направи,ще ти дам по късно резултатите. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 28 Юни, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 28 Юни, 2012 при нас международния канал на бтк сгъва последните дни и явно това е проблема ... все пак съботирането на всяка комуникационна услуга си е престъпление, трябва да се занимаят съответните служби. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 29 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 29 Юни, 2012 За бтк ненормалното е да не пада ^^ При тия ненормално ниски цени дето дават на isp-тата int ... как се очаква да има стига вечер? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
talibana Отговорено 1 Юли, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 1 Юли, 2012 нещо от тази вечер... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 1 Юли, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Юли, 2012 Смени ли адреса? Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 1 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 1 Юли, 2012 сякаш си прихванал броадкаст трафика на телевизиите . Това на моменти ли е или постоянно? Не ми се вярва да не се забележи такова натоварване само от един клиент. Няколко такива като тебе и ще съборят мрежата. С такъв канал не искам да си мисля колко потребитела бих нахранил . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 1 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 1 Юли, 2012 И на мен ми прилича на ТВ Мултикаст. Ако е на гигабитов порт, нормално да не е сетнат правилно IGMP snooping... Пусни един: tcpdump -i eth0 ip multicast Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
talibana Отговорено 1 Юли, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 1 Юли, 2012 (Редактирано) А това е сега от 12 на обяд започна пак... И на мен ми прилича на ТВ Мултикаст. Ако е на гигабитов порт, нормално да не е сетнат правилно IGMP snooping... Пусни един: tcpdump -i eth0 ip multicast Бих пуснал с удоволствие,но просто нямам никакъв достъп до машината! Смени ли адреса? Не съм го сменял,защото и да го сменя атаките ще продължат отново! а с този адрес съм на повече от 2 години... сякаш си прихванал броадкаст трафика на телевизиите . Това на моменти ли е или постоянно? Не ми се вярва да не се забележи такова натоварване само от един клиент. Няколко такива като тебе и ще съборят мрежата. С такъв канал не искам да си мисля колко потребитела бих нахранил . Ами примерно на моменти става може цял ден да е така,може и 2-3 часа да тече спира за 15 минути и пак започва... Вижте темата където съм пуснал в мегалан и какво ми отговориха,че има бъг в графиката и за това ставало така... Редактирано 10 Юли, 2012 от talibana Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 1 Юли, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Юли, 2012 И като е бъг в графиките,по каква причина тогава няма достъп до машината ?! Опитай с iptfaf,iperf или какъвто имаш инструмент да мериш скоростта от самата машина. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 1 Юли, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Юли, 2012 Не съм го сменял,защото и да го сменя атаките ще продължат отново! а с този адрес съм на повече от 2 години... Май имаш мазохизъм в повече поне се вслушай в някой от съветите Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
talibana Отговорено 1 Юли, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 1 Юли, 2012 Май имаш мазохизъм в повече поне се вслушай в някой от съветите И като го сменя да не би да реша проблема си,защото може да се почне и след 1-вата седмица пак наново да се флоодва. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 1 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 1 Юли, 2012 Прекалено е равен трафика, за да е флуд. Вероятно някой от суичовете изпуска мултикаста от телевизиите и ти зафлудва порта. Няма какво друго да е. Пък и много малко вероятно е някой да ти е дал 700 мегабита входящ трафик. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
talibana Отговорено 1 Юли, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 1 Юли, 2012 Прекалено е равен трафика, за да е флуд. Вероятно някой от суичовете изпуска мултикаста от телевизиите и ти зафлудва порта. Няма какво друго да е. Пък и много малко вероятно е някой да ти е дал 700 мегабита входящ трафик. Ами ако погледнеш тук ==> http://forums.megalan.bg/index.php?showtopic=27324&st=140 господата казват,че това е бъг в графиката и няма проблем,същевременно аз нямам достъп до машината дали е флоод или зли духове един господ знае... Станах за подигравка... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване