Jump to content

Recommended Posts

Posted

Здравейте, искам да попитам каква mini PCI карта на 2,4 Гх за секторна антена бихте ми препоръчали? Искам да пусна около 10-15 клиента по радио и среден трафик 512кбрс. РС-то е добро, на 2.6 Гх с 1 Гб рам. Разстоянието средно е около 500-800 м. Предварително благодаря. За момента съм се спрял на Compex WLM54G 6A-23 MiniPCI но не съм сигурен дали е най-доброто решение.

Posted

Здравейте, искам да попитам каква mini PCI карта на 2,4 Гх за секторна антена бихте ми препоръчали? Искам да пусна около 10-15 клиента по радио и среден трафик 512кбрс. РС-то е добро, на 2.6 Гх с 1 Гб рам. Разстоянието средно е около 500-800 м. Предварително благодаря. За момента съм се спрял на Compex WLM54G 6A-23 MiniPCI но не съм сигурен дали е най-доброто решение.

Точно тази недей. Ако търсиш мощна карта р52х ако имаш свободни pci слотове това е твоята карта EPI-3601S имая в ртс.

няма начин да няма начин

Posted

Точно тази недей. Ако търсиш мощна карта р52х ако имаш свободни pci слотове това е твоята карта EPI-3601S имая в ртс.

Posted

Като чета отзивите за нея (EPI-3601S) май е доста "лакома" и не тръгва на всяко дъно. Рутера е с 2 СМ9 карта, 1 Ланка и трябва да сложа тази карта. Не знам дали ще издържи. Трябва ми не толкова мощна, колкото да държи на клиенти-10-15 радиа са все пак.

Родих се мокър, гладен и гол.Посрещнаха ме с бой, студ и изкуствена храна...От тогава всичко става все по зле...

Posted

Имам налична Compex wlm54g23 чисто нова,преди време я вземахме за едно АП на 2,4Ghz но така и не я сложихме.Ако те интересува на ЛС.

Posted

Аз напоследък се замислям за PCI карти при положение, че е PC.Разгледай някой с атерос.... 100mW те устройва перфектно ако антената е изпълнена както трябва...