Jump to content

Как бихте реагирали вие при физическа заплаха от конкуренцията?


Recommended Posts

Уфф пусна ми вече 10г. съм този бранш и ми писна само от проблеми.Тъкмо решиш един и се появява друг.и така докога?Днес за капак конкуренцията ме заплаши да ме унищожи :) Да беше с мениджмънт добре ама не със сила искат :)Предния път ми изгориха две коли.За полицията нямаше виновни макар ,че им посочих кой са поръчителите и изпълнителите все пак работим в малко градче.Оправихме се по добрия стар мутренски начин с мерене на п.....те.Та се питам има ли смисъл да се бориш с институции,държава,конкуренти,бюрокрация или да се пускам по течението и аз извън БГ?!?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пусни си жалба в полицията. Сега са си умрели да отчитат дейност. Ще привикат конкуурента, ще го накарат да подпише протокол че няма да се занимава с тебе и така...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Администратор

подкрепям мнението на gbdesign

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа


ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега се зачетох пак и се сетих за какво става въпрос. Моя съвет е да продължиш те скоро няма да ги има. А ако почнеш да се занимаваш по каналния ред мисля, че ще загубиш много време пари и най вече НЕРВИ. По добре насочи всичките си сили към това да ти стане повече от перфектна мрежата, а от там клиентите сами идват :)

И колегата много си е патил но все пак да не забравяме, че сме от варна.

Редактирано от master

Analog Audio™

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Продължаваш да бачкаш още по качественно и усърдно, застраховаш и спиш спокойно. Ако имаш и малко връзки със разни институции няма да навреди :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май друг няма

…Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек,

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има много фирми/ "фирми" които правят простотии тук но ако тръгнем да ги изброяваме ще се изпише много, а и мисля че няма смисъл те са ясни дори и на потребителите. Те това и и искат да може да ти "отклонят" вниманието от основната цел - твоята мрежа и после да те купят за без пари или просто ти сам да си подариш мрежата. В конкретния случаи лично аз не мога да си обясня от къде толкова голям интерес към тоза част. Преди години колегата е обмислял за там но нещо в последствие се отказал.

Analog Audio™

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами имена няма да споменаваме за коя фирма става на въпрос.Но оказва негативно влияние на психологическото ми състояние:(.Мрежата съм я направил то колкото може законна.Застраховах си вече движимото и недвижимо имущество скоро и мрежата ще застраховам.Лошото е че хората които искат правят проблем си печелят парите от други дейности и искат да им изглеждат законни парите според мен.И с институциите се познаваме отлично полиция, бърза помощ,част от общинските обекти ползват безплатно интернет .Все пак имаше една поговорка на село кмета, попа и ISp то :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Създай нов...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.