Jump to content

Как бихте реагирали вие при физическа заплаха от конкуренцията?


Recommended Posts

Уфф пусна ми вече 10г. съм този бранш и ми писна само от проблеми.Тъкмо решиш един и се появява друг.и така докога?Днес за капак конкуренцията ме заплаши да ме унищожи :) Да беше с мениджмънт добре ама не със сила искат :)Предния път ми изгориха две коли.За полицията нямаше виновни макар ,че им посочих кой са поръчителите и изпълнителите все пак работим в малко градче.Оправихме се по добрия стар мутренски начин с мерене на п.....те.Та се питам има ли смисъл да се бориш с институции,държава,конкуренти,бюрокрация или да се пускам по течението и аз извън БГ?!?

Link to comment
Share on other sites

Пусни си жалба в полицията. Сега са си умрели да отчитат дейност. Ще привикат конкуурента, ще го накарат да подпише протокол че няма да се занимава с тебе и така...

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

подкрепям мнението на gbdesign

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа


ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

Link to comment
Share on other sites

Сега се зачетох пак и се сетих за какво става въпрос. Моя съвет е да продължиш те скоро няма да ги има. А ако почнеш да се занимаваш по каналния ред мисля, че ще загубиш много време пари и най вече НЕРВИ. По добре насочи всичките си сили към това да ти стане повече от перфектна мрежата, а от там клиентите сами идват :)

И колегата много си е патил но все пак да не забравяме, че сме от варна.

Edited by master

Analog Audio™

Link to comment
Share on other sites

Продължаваш да бачкаш още по качественно и усърдно, застраховаш и спиш спокойно. Ако имаш и малко връзки със разни институции няма да навреди :)

Link to comment
Share on other sites

моя въпрос ще е друг кой освен ИБ прай мизерии в варна ?

Link to comment
Share on other sites

Май друг няма

…Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек,

Link to comment
Share on other sites

Има много фирми/ "фирми" които правят простотии тук но ако тръгнем да ги изброяваме ще се изпише много, а и мисля че няма смисъл те са ясни дори и на потребителите. Те това и и искат да може да ти "отклонят" вниманието от основната цел - твоята мрежа и после да те купят за без пари или просто ти сам да си подариш мрежата. В конкретния случаи лично аз не мога да си обясня от къде толкова голям интерес към тоза част. Преди години колегата е обмислял за там но нещо в последствие се отказал.

Analog Audio™

Link to comment
Share on other sites

Ами имена няма да споменаваме за коя фирма става на въпрос.Но оказва негативно влияние на психологическото ми състояние:(.Мрежата съм я направил то колкото може законна.Застраховах си вече движимото и недвижимо имущество скоро и мрежата ще застраховам.Лошото е че хората които искат правят проблем си печелят парите от други дейности и искат да им изглеждат законни парите според мен.И с институциите се познаваме отлично полиция, бърза помощ,част от общинските обекти ползват безплатно интернет .Все пак имаше една поговорка на село кмета, попа и ISp то :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.