Jump to content

Recommended Posts

Posted

Браво наистина добър резултат ,дъното как е от към топлина на CPU

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник"

Posted

Я кажи като цена колко излиза това че ме мързи да ровя :) иначе резултата си го бива, на какво разстояние е това.

…Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек,

Posted (edited)

Цени в бг. дъно 180лв. рам 30лв. адаптер 30лв. карта 80лв. за ssd дадох малко повече към 130лв. но може да се използва и usb флашка, или за единия комплект излиза към 400-500 лв с лиценз от MT колкото и струва само един RB800 ;)

Това е само тест разстояние през една стена, сега ще го монтираме на 9 km още мислим антените и поляризациите.

п.с. Консумацията на ел енергия е около 10W

Edited by V_L@N
Posted

Бих казал много добре, цената е доста добра

…Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек,

• Administrator
Posted

Като по евтин вариант опитайте с карти 2х2 мимо и врт,мисля че разлика няма да има :)

Use since

OpenBSD 3.x

FreeBSD 4.x

Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x

Аз съм фен на OpenWRT.

Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена.

___|____|____|____|____|____|__

_|____|____|____|____|____|____

___|____|_ Удряй _|____|____|__

_|____|___ главата ___|____|____

___|____|_ си тук!! |____|____|__

_|____|____|____|____|____|____

___|____|____|____|____|____|__

Posted

като по евтино предлагаме флашки с мтик който се упграде-ват

Posted

За пример колегата kokaracha нека да сподели с какви карти и врт да тествам дъното, а аз ще кажа резултатите!

Posted (edited)

много добри резултати колега евала нещо гледам сигнала цця нещо не е на мах но пак са доста добри резултатите

Edited by jack82

Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа.

• 3 weeks later...
Posted

Колега на покрива ще ги слагаш ли да разберем в реални условия как се справят.