Jump to content
  • 0

Проблем с нов абонат

qbasix

Question

Здравейте, добавил съм нов абонат но искам да му дам реално IP v Queues съм му дал IP и съм го въвел на неговия компютър ала той няма интернет прилагам скриинове

Заснемане.png - в Queues как съм го добавил

Заснемане2.png- като съм кликнал на edit какво съм въвел !

Къде ми е проблема ?

Благодаря !

post-2075-0-87411300-1338292368_thumb.pn

post-2075-0-36401100-1338292403_thumb.pn

12 answers to this question

Recommended Posts

• 0

И с това време ще му прекъсва за час

Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи

Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо

При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!

• 0

сложи му една 30 битова маска и виж как е все пак трябва да си види GW

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник"

• 0

Anatoli я дай малко повече разяснение за тоя GW internet връзка има вече момчето но на wat is my ip не отчита реалното което сам му дал а отчита другото главното към което съм накачил сумаси хора с локални IP-ta

• 0

Пич, вземи понаучи основните неща за мрежите. Не е ядрена физика. С въпросите дето задаваш, се чудим да се смеем ли, да плачем ли...

• 0

Нали затова питам бе приятелю за да се науча !

Искам да направя следното: На един човек да му дам реално си IP да си го отчитат сайтовете с IP-to което му давам защото на другите ми абонати им давам 192.168.5.XX/32 а на него 213.91.237.66/32 но никаде не го отчита с това IP как да го направя ?

• 0

да си отделиш време и да прочетеш за рутинг? въпроса ти не е да се научиш, а да ти се даде леб у ръцете.

на теб да остане да измислиш какъв касов апарат да купиш да цъкаш бележки на клиентите.

• 0

Питам ви дирекно ще ми помогнете ли ? Не е моя системата човека който я поддържаше се разболя и трябва да се погрижа за неговите неща докато оздравее какво да правя ?

• 0

Ще помогнеме защо не. Дай първо да уточним конфигурацията на рутера.

постни

ip add pr

ip route pr

ip fir nat pr

после постни какво точно ип слагаш на клиента. с маска, гейт и ще получиш отговор.

• 0

При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!

• 0

Ще помогнеме защо не. Дай първо да уточним конфигурацията на рутера.

постни

ip add pr

ip route pr

ip fir nat pr

после постни какво точно ип слагаш на клиента. с маска, гейт и ще получиш отговор.

Само да питтам аз влизам в сарвара така: 192,168,5,1 и там въвеждам името и паролата тия неща от там ли да ги тарся или от WinBox-a ?

• 0

"колега" къде е това "там" от където искаш влизай в сървъра. тези неща може да се видят и от winbox и през терминал и през каквото влезеш. не знам това само работата ти ли е или само за лична употреба, но като гледам как казваш за "нов абонат" .... ми по-добре наистина седни да четеш ръководства отначало пък тогава пригатвяй касовия апарат да пускаш КБ. прегледай линка който дадох по-горе, от всичко прочетено до тук мисля че се опитваш точно това да направиш.

ПС: от Скат Тв знаят ли че им препродаваш интернета на абонати :)