xaxo0 Posted May 25, 2012 Report Posted May 25, 2012 аз искам да попитам как да му върна парвоначалните настройки защото ми го дадоха 2-ра употреба и така и не мога да влезна зада го настроя помагайте :'(
0 babula Posted May 26, 2012 Report Posted May 26, 2012 "Buttons and Jumpers • RouterOS reset jumper hole (no direct access, board has removed from case) – resets RouterOS software to defaults. Must short circuit the metallic sides of the hole (with a screwdriver, for example) and boot the device. Hold screwdriver in place until RouterOS configuration is cleared. • RouterBOOT reset button (access through the plastic door) has two functions: o Hold this button during boot time until LED light starts flashing, release the button to reset RouterOS configuration (same result as with reset hole) o Hold this button during boot time longer, until LED turns off, then release it to make the device look for Netinstall servers." Това намерих. Все пак трябва да се отвори. Ти решаваш ако е гаранционно, да не ти се прецака гаранцията.
0 xaxo0 Posted May 26, 2012 Author Report Posted May 26, 2012 отварял сам го но какво трябва да направя и IP нему знам просто е тъмна индия нямам си и на представа как да го свържа към PC помагайте моля
0 Administrator 111111 Posted May 26, 2012 Administrator Report Posted May 26, 2012 а ти в такъв случай от къде знаеш че като са ти ги продали не са ти ги върнали на фабрични настройки? за програмата WINBOX чувал ли си ползвал ли си въобще основните познания ти куцат в изказванията Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ
0 xaxo0 Posted May 27, 2012 Author Report Posted May 27, 2012 пробвал съм и с Winbox и ми дава тези грешки
0 Mupo neTkoB Posted May 27, 2012 Report Posted May 27, 2012 Ти сигурен ли си че ти раздава адрес от .xx.88.0/24 Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!
0 Administrator Велин Posted May 28, 2012 Administrator Report Posted May 28, 2012 и какъв ти е адреса на компа който ти е дал .. имаш ли закачена друга мрежа в момента на свързване ? темата е за раздел начинаещи.. Не отговарям на постове написани с шльокавица!
0 Mupo neTkoB Posted May 28, 2012 Report Posted May 28, 2012 Прочети мнението на babula и направи някое от нещата. за какво са ти го подарили като ти не искаш да за научиш? за два дни питане можеше да изчетеш половината гуугъл с такава информация Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!
Question
xaxo0
аз искам да попитам как да му върна парвоначалните настройки
защото ми го дадоха 2-ра употреба и така и не мога да влезна зада го настроя помагайте :'(
8 answers to this question
Recommended Posts