kmeta Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 Цял ден никой не е обелил дума са сутрешното друсане. Има ли при някой големи поражения - паднали тавани, скършени ЖР-та или просто уплах?
Guest Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 На мен ми беше забавно. Лампата в коридора спря да работи всичко друго изглежда нормално за сега. Не сме забелязали пукнатини по къщата. На някои хора им беше спрял тока обаче което си е кофти.
Owner SS7 Posted May 23, 2012 Owner Report Posted May 23, 2012 Една завъртяла се антена. Иначе беше доста страшничко, дори на 1-ви етаж в къща. За няколко момента правиш сериозно пренареждане на приоритетите Следобеда обаче заваля дъжд и тока спря за 3 Часа . мамицата им чез-ка . Цял ден никой не е обелил дума са сутрешното друсане. Има ли при някой големи поражения - паднали тавани, скършени ЖР-та или просто уплах?
rodnilb Posted May 23, 2012 Report Posted May 23, 2012 Мене лично много ме е страх от земетресения и изпитвам направо ужас, панически страх, но за радост във Варна аз не го усетих, защото спах по това време и така. Дано скоро да няма земетресения никъде.
Administrator 111111 Posted May 24, 2012 Administrator Report Posted May 24, 2012 сутринта в 0,59 пак тресна за разлика от предния път статуетките останаха прави Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ
Recommended Posts