Jump to content

Забиване на АP..Предполагам от близко до него...

¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

Recommended Posts

Забиване на АP..Предполагам от близко до него има друго на 3 ти канал а моето си беше на 2 ри близо година и никога не е забивало, но от известно време му изчезва сигнала понякога само се оправя понякога след няколко рестарта..Мисълта ми е досега никога не ми се е случвало и възможно ли е да се шашка от другото с което са на макс 5М и на съседен канал.Фирмуера му е най новия става въпрос за Ovis LInk Air Live.Температурите му са под 30 градуса има вентилатор да обдухва цялата платка.Захранването му е трансформаторно(не е оригиналното) държи 12,2В като може да понесе 3А или 5А пиково.Правих му мастер ресети но не е от това.От тая маркам имам доста бройки и никога не са ми правили никакви проблеми.Клиенти закачени на него макс 2 ма и то много рядко и 2 мата са конектнати.Иначе като си работи си прави 2,4-2,8мегабайта.А клиентите са на по 20 метра от него.Закачат се винаги или на 48 или на 54Мегабита.

Толкова време да работи на този канал и да забива заради зашумяване-едва ли-от зашумяване може се дропи и да вдига латенция но да забива-много малко вероиатно.По-скоро помисли от къде му идва топлата вода ;)-лана къде си му закачил,от там да не идват некакви бозици и да тормозят хайванчето-след като си сигурен в захранването.

Родих се мокър, гладен и гол.Посрещнаха ме с бой, студ и изкуствена храна...От тогава всичко става все по зле...

При разкачен лан е същото аз първо това си мислех..

p.s. 1 След размяна на каналите пак се издъни.. с netstumbler а го виждам и уж има нормален сигнал но се се вързва, а другия клиент дето е по-близо изобщо не го вижда! ::)

p.s. 2 Пак се издъни.. флашнах го пак сега работи и съм му пуснал пинг с пакет 65500 прави от 60 до 77мс без загуба на пакети.Но може пак да изчезне :(

п.п. Какви АП та на 2,4Г ползвате освен микротик?

Сега пак го направи и ме изнерви и го ударих и се оправи!Което прилича на студена спойка но при тея пларки е почти невъзможно май!

• Administrator

Сега пак го направи и ме изнерви и го ударих и се оправи!Което прилича на студена спойка но при тея пларки е почти невъзможно май!

всичко е възможно при резки температурни колебания.

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Няма такива резки винаги е над около 20 тина градуса,никога не е падала под 10!