Jump to content

Nonostation2 забива


Тодор Лазаров
 Share

Recommended Posts

Имам едно Nanostation 2 работи в режим АП и от известно време устройството почна да забива.

Имам пинг към него но устройството не работи /не лъчи и не може да се отвори неговата web страница/, след рестарт се оправя.

Смениш му firmware с най-новия в момента но пак същото.

Някой да е имал такъв проблем.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

такъв проблем ли ? - да

но с друго устройство Senao 400 mW мислех си че се зашумява сменах каналите от а до я, смених го с ново от същата марка и модел,  проблема се оправи ...... така че събирай мангизи за ново

Link to comment
Share on other sites

Здравейте,

Аз ги имах и 2-та проблема и с нано стайшъна и с сенаото!И аз смених фимуера с последната версия ама нямаше ефект,оправи се като му намалих мощността на лъчене вместо 26db го пусни на 18 примерно и виж резултата при мен тръгна и много ме учуди,иначе какво ли не пробвах преди това!А за сенаото и няма тръгване, пускам го работи 20-30 мин. и забива, като го ресна пак същото!някой ако има идей да пише как може се подкара и да не забива, иначе имам още едно същото и си бачка нормално! :-/

Link to comment
Share on other sites

SENAO са много претенциозни към захранването, особенно ако са модел 400mW и по-високи да не говорим че и греят

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.