Тодор Лазаров Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Имам едно Nanostation 2 работи в режим АП и от известно време устройството почна да забива. Имам пинг към него но устройството не работи /не лъчи и не може да се отвори неговата web страница/, след рестарт се оправя. Смениш му firmware с най-новия в момента но пак същото. Някой да е имал такъв проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
InfoSiS Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 такъв проблем ли ? - да но с друго устройство Senao 400 mW мислех си че се зашумява сменах каналите от а до я, смених го с ново от същата марка и модел, проблема се оправи ...... така че събирай мангизи за ново Link to comment Share on other sites More sharing options...
geltexxx Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Здравейте, Аз ги имах и 2-та проблема и с нано стайшъна и с сенаото!И аз смених фимуера с последната версия ама нямаше ефект,оправи се като му намалих мощността на лъчене вместо 26db го пусни на 18 примерно и виж резултата при мен тръгна и много ме учуди,иначе какво ли не пробвах преди това!А за сенаото и няма тръгване, пускам го работи 20-30 мин. и забива, като го ресна пак същото!някой ако има идей да пише как може се подкара и да не забива, иначе имам още едно същото и си бачка нормално! :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
InfoSiS Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 SENAO са много претенциозни към захранването, особенно ако са модел 400mW и по-високи да не говорим че и греят Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Nanostation 2 Не е ли в гаранция? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lorddredbg Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 колко радиа има закачени към него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts