bobo Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Купувам един или няколко рутера с повреди няма значение какви. Важното е да не са правени опити за ремонт. Контакти на Лични или 0885 281 408 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted December 16, 2012 Author Report Share Posted December 16, 2012 Все още търся . Имам един 433АН дето си загуби лиценза и мисля да правя бъркоч от двата . Може и някой овъглен по ток интересува ме флаша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
promind Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Рутърборд не може да си изгуби лиценза. Правиш нетинстал и после в сайта на микротик даваш софт ид-то на борда и ти излиза ключа, с който е произведен. http://www.techstream.eu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted December 16, 2012 Author Report Share Posted December 16, 2012 Да това го открих но при мен се сменя постоянно лиценза . Първо след рестарт на захранването се загуби лиценза -->писах им но се забавиха с отговора и вече го бях сменил с друг. Отговориха ми с верният лицез уж но не го възприема След нетинстал лиценза се смени:-) купон... пак им писах и така няколко Емейла без да го нацелим . Сега стои ще взема да го помъча пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts