jack82 Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 по точно става дума за ITX дано Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mile Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 всички поддържат, но никои не работи коректно точно с NV2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator Велин Posted April 1, 2012 Administrator Report Share Posted April 1, 2012 е тоя бъг не го ли оправиха в горните версии на ОС Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mile Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 защо да оправят нещо, което самите те са направили умишлено? кой ще купува иначе тия недоразумения наречени RB Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Semoff Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 От микротик преди време обявиха, че няма да има поддръжка на NV2 за x86 докато не им кефне на оная работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jack82 Posted April 1, 2012 Author Report Share Posted April 1, 2012 ами тогава да си направят бордовете 800мхз или 1 гхз говорим за съпонерките някой нели правил линк да сподели на кое дано работи хубаво нв2 то Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator kokaracha Posted April 1, 2012 Administrator Report Share Posted April 1, 2012 Доказано,работи отлично на Asrock K7VT2 ! За повече информация как и защо на лични. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jack82 Posted April 1, 2012 Author Report Share Posted April 1, 2012 а с ITX дано някои да е успял да покара нв2 то коректно става дума за тиа дъна каде им е вграден процесора атомите Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
jack82
по точно става дума за ITX дано
Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа.
7 answers to this question
Recommended Posts