PcTuninG™ Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Колеги имам следния Проблем с Рокет М5 на един от линковете ми от време на време както е 100мб лана става на 10 мб смених почти всичко зад линка - суич захранване кабел .. и рокетите даже Идея ! защо прави така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted March 30, 2012 Administrator Report Share Posted March 30, 2012 "почти всичко" включва ли адаптера? Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcTuninG™ Posted March 30, 2012 Author Report Share Posted March 30, 2012 "почти всичко" включва ли адаптера? да смених го и него . казаха ми и фърма да сменя да видим с последния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabadaba Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Аз имах подобен проблем, но с NBM5. Изгорял лан. Ето и отговора. После нов, марков кабел, захранване със зануляване и да чукна на дърво, никакви проблеми засега. От ubnt казват, че 90% от проблемите с лана са от некачествено свързване на захранването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcTuninG™ Posted March 30, 2012 Author Report Share Posted March 30, 2012 Значи тези рокети са работели 2г без проблем последно време вземаха да правят така . от едната страна махнах оригиналното пое и сложих адаптер с букса директно по жилата . и работи за сега . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted March 31, 2012 Administrator Report Share Posted March 31, 2012 случват се и такива неща ако се е святкало .. http://sheki.zlatograd.com/blog/?p=975 Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts