stereofx Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Привет, Ето че най-накрая и аз се осмелих и си направих акаунт в този култов форум и първата ми тема започва с питане.. Не намерих нищо за този производител във форума и ми е интерено дали са добри като цяло, някой има ли опит с подобни антени? Интересното е, че на официялния сайт не успях д анамеря точно тази антена. Предварително благодаря и желая хубав уикенд! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RudY-ElectriC Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Чувал съм за тия антени но само толкова, доколкото знам не са разпространени много из европа. Интересно ми е ти как се сдоби с екземпляр от тая марка …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereofx Posted March 23, 2012 Author Report Share Posted March 23, 2012 Мерси за отговора! Стар екземпляр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RudY-ElectriC Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 (edited) Може да погледнеш тук има доста инфо Имаше тема точно за тая антена, но отдавна не съм се ровил там Edited March 24, 2012 by RudY-ElectriC …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereofx Posted March 25, 2012 Author Report Share Posted March 25, 2012 Мерси много, ще играе Google Translator. Скоро ще се сдобия с 4х такива - чисто нови, 3 ще продам, една ще оставя за мен. Не знам колко пари да им искам, за да не ме линчуват тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
master Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 На тия снимки който е запоявал е бил доста бос. Иначе имаш ли наблюдения от ШШуменските антени за да ги съпоставиш ? Analog Audio™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereofx Posted March 25, 2012 Author Report Share Posted March 25, 2012 Дай един линк да ги видя шуменските антени . Link to comment Share on other sites More sharing options...
master Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 http://www.vesuviustreamline.com/ и гледаш grid моделите. Ама при мен нещо не се отваря коректно сайта в момента. Analog Audio™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts