syscom Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 (edited) От къде мога да си купя нет в Слънчев бряг около какао? Edited March 3, 2012 by syscom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dtmf Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Примерно безжично от несебар.нет, гледам и някакви dygsys мрежи също продават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syscom Posted March 4, 2012 Author Report Share Posted March 4, 2012 По конкретно има ли доставчик - примерно около 30 мб сваляне без ограничение в конекциите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elagabalus Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Несебър Нет, 0554 44060 Link to comment Share on other sites More sharing options...
epox_ Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 Здравейте ,трябва ми интернет за хот спот и интернет зала в слънчев бряг ,хотелите се намират единият в квартал запад а другия зад хотел marvel на горния край на Сл. Бряг . В момента имам нет на близоо които е 36мб/с но няма да ми стигне за хот спота .Несебар нет ми поискаха много висока цена а dygsys мрежи нямат достъп там ,ако знаете за друг доставчик ще ви бъда много благодарен ако споделите .Благодаря предварително . Link to comment Share on other sites More sharing options...
syscom Posted April 30, 2013 Author Report Share Posted April 30, 2013 Здравейте ,трябва ми интернет за хот спот и интернет зала в слънчев бряг ,хотелите се намират единият в квартал запад а другия зад хотел marvel на горния край на Сл. Бряг . В момента имам нет на близоо които е 36мб/с но няма да ми стигне за хот спота .Несебар нет ми поискаха много висока цена а dygsys мрежи нямат достъп там ,ако знаете за друг доставчик ще ви бъда много благодарен ако споделите .Благодаря предварително . Пробвай при Близу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balthazar Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Слънчев бряг мога да ти докарам и 100мбит до всяка точка но няма никак евтино да ти излезе. а това което се предлага там е пълен ташак Link to comment Share on other sites More sharing options...
epox_ Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Да, несебър нет ми предложиха оптика но ми е доста скъпо за това търся други варианти .Каква е цената при теб ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balthazar Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Имаш Лично Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts