syscom Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 (edited) От къде мога да си купя нет в Слънчев бряг около какао? Edited March 3, 2012 by syscom
dtmf Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 Примерно безжично от несебар.нет, гледам и някакви dygsys мрежи също продават.
syscom Posted March 4, 2012 Author Report Posted March 4, 2012 По конкретно има ли доставчик - примерно около 30 мб сваляне без ограничение в конекциите.
epox_ Posted April 30, 2013 Report Posted April 30, 2013 Здравейте ,трябва ми интернет за хот спот и интернет зала в слънчев бряг ,хотелите се намират единият в квартал запад а другия зад хотел marvel на горния край на Сл. Бряг . В момента имам нет на близоо които е 36мб/с но няма да ми стигне за хот спота .Несебар нет ми поискаха много висока цена а dygsys мрежи нямат достъп там ,ако знаете за друг доставчик ще ви бъда много благодарен ако споделите .Благодаря предварително .
syscom Posted April 30, 2013 Author Report Posted April 30, 2013 Здравейте ,трябва ми интернет за хот спот и интернет зала в слънчев бряг ,хотелите се намират единият в квартал запад а другия зад хотел marvel на горния край на Сл. Бряг . В момента имам нет на близоо които е 36мб/с но няма да ми стигне за хот спота .Несебар нет ми поискаха много висока цена а dygsys мрежи нямат достъп там ,ако знаете за друг доставчик ще ви бъда много благодарен ако споделите .Благодаря предварително . Пробвай при Близу.
Balthazar Posted May 1, 2013 Report Posted May 1, 2013 Слънчев бряг мога да ти докарам и 100мбит до всяка точка но няма никак евтино да ти излезе. а това което се предлага там е пълен ташак
epox_ Posted May 1, 2013 Report Posted May 1, 2013 Да, несебър нет ми предложиха оптика но ми е доста скъпо за това търся други варианти .Каква е цената при теб ?
Recommended Posts