Jump to content

От къде мога да си купя нет в Слънчев бряг?

syscom

Recommended Posts

От къде мога да си купя нет в Слънчев бряг около какао?

Edited by syscom

Примерно безжично от несебар.нет, гледам и някакви dygsys мрежи също продават.

По конкретно има ли доставчик - примерно около 30 мб сваляне без ограничение в конекциите.

• 1 year later...

Здравейте ,трябва ми интернет за хот спот и интернет зала в слънчев бряг ,хотелите се намират единият в  квартал запад а другия зад хотел marvel на горния край на Сл. Бряг . В момента имам нет на близоо които е 36мб/с но няма да ми стигне за хот спота .Несебар нет ми поискаха много висока цена а dygsys мрежи нямат достъп там ,ако знаете за друг доставчик  ще ви бъда много благодарен ако споделите :).Благодаря предварително .

Здравейте ,трябва ми интернет за хот спот и интернет зала в слънчев бряг ,хотелите се намират единият в  квартал запад а другия зад хотел marvel на горния край на Сл. Бряг . В момента имам нет на близоо които е 36мб/с но няма да ми стигне за хот спота .Несебар нет ми поискаха много висока цена а dygsys мрежи нямат достъп там ,ако знаете за друг доставчик  ще ви бъда много благодарен ако споделите :).Благодаря предварително .

Пробвай при Близу.

Слънчев бряг мога да ти докарам и 100мбит до всяка точка но няма никак евтино да ти излезе. :) а това което се предлага там е пълен ташак

Да, несебър нет ми предложиха оптика но ми е доста скъпо за това търся други варианти .Каква е цената при теб ?