Mupo neTkoB Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 нямам предпочитания да са еднаква марка, големината също е препоръчителна около 160, изискването е да работят нормално без лоши сектори за контакти - щепсел, може тук или на ЛС Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mupo neTkoB Posted March 1, 2012 Author Report Share Posted March 1, 2012 2 диска ми трябват Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
computer Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 аз имам доста залежали дискове от всякакви калибри и марки кажи ориентировъчно колко си склонен да дадеш и ще направя един списък на какво имам около 160ГБ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mupo neTkoB Posted March 2, 2012 Author Report Share Posted March 2, 2012 мисля си че цена около 40лв е добра Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
computer Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 добре ще разгледам какви 3,5' дискове имам точно и ще пиша довечера за момента със сигурност имам 4х160ГБ еднаква марка и модел обаче са 2.5' Link to comment Share on other sites More sharing options...
computer Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 (edited) извинявам се за закъснението не успях да намеря други 160ГБ дискове различни от 2.5', бях сигурен че имам поне един имам такива Hitachi Deskstar 500GB - hdp725050gla360 WD 500GB - wd5000aaks Samsung 320GB - HD321HJ Seagate Barracuda 40GB ATA - st340016a Edited March 5, 2012 by computer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts