novak2 Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 Здравейте, малко встрани от микротик е, но имам следния проблем - трябва да се "прекара" на 1,5-2км телефонна линия, която за съжаление не става с кабел. Някой да знае подобна система с радио. Телефонната линия е с импулсно набиране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 С някои от линксисите пап нещо си може да работят две едно към друго през сип без централа. останалото е wireless Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 Поразрови се за радио - телефони Сенао,Вояджар,Харвест,Имаше и един модел на панасоник(900Мхз).Който ти гарантирам, че ще имаш на доста повече разстояние сигнал!С едно сенао навремето + стъпалото му на 37Км!Ако не беше то тогава щяхме да се прибираме пеша..Щото тогава гсмите нямаха почти никакво покритие..Имаше и едни китайски Ягуар който още работят на 5КМ с насочени антени, а съм ги монтирал преди 6-7години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacho Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 Аз имам едно сенао което е на 20 км по книги, но уви хвърля доста повече. Другия вариант е SIP + VoIP и wiriless Live Free Or Die !!! http://www.etropole.net/ http://www.allfn.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
novak2 Posted December 20, 2008 Author Report Share Posted December 20, 2008 Да, знам че има телефони с голям обхват. Проблема е, че на клиента му трябва стандартен изход за телефон. Търси радиоудължител само да прехвърли тези 1,5-2 км разстояние. Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Еми тогава както ти каза колегата "Другия вариант е SIP + VoIP и wiriless" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts