Jump to content

Продавам Плазма ТОШИБА 32 инча чисто нова

Balthazar

Recommended Posts

Продавам Плазма ТОШИБА 32 инча чисто нова 2 години гаранция ползвана е около час закупена е на 28 декември 2011

Цена 500 лв

гр. Бургас

телефон: 0876993930

Пращам с Еконт

Причина: Взех си по голяма 3D шитня :)

http://www.azola.bg/toshiba-32el834g-%2832-%2881-cm%29-led-lcd-t%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80%29__129464

Това не е плазма а си е ЛСД с лед подсветка. по добре коригирай заглавието, че плазмите нямат особенно реноме.

Edited by ефект

няма начин да няма начин

Колегата иска да я продаде възможно най-бързо и си мисли, че така ще стане :)...открил е дефекта на тошибата бързо... за 1 час. На мен ми трябваха няколко дена, но пък моята е 22" и не се забелязва ;).

Въпреки това е железен телевизор, аз от моята не се оплаквам, за парите си няма аналог!

колега, би ли споделил за какъв точно дефект става въпрос, защото и аз имам тошиба макар и доста по добра и не виждам дефект или не гледам където трябва ;). да се счита за ЪП !!

Става въпрос за белеещи краища на екрана, при черен екран! Това всъщност е резултат от използваните по ефтини материали за изработката, предполагам. Силно казано е дефект. Просто е дразнещо, понякога. При другите скъпи модели това го няма.

Пак казвам, аз съм много доволен от Tv-то си 22AV733G, за парите си няма аналог на база възможностите които има. Купих си го преди година а цената му е паднала само с 35лв. от тогава.

по дефолт има включена автоматична корекция на контраста и яркостта. намери ги, спри ги.

Ами нали знаете как се оправя поогъвате малко корпуса поразхлабват се болтовете и така. не че не са качествини материалита а корпуса е много тунак и при сглобката се притиска матрицата която мисля е самсунг. Аз си вземах самсунг 7-ма серия качих го на стената пуснах филма на тъмно и ужас веднага в магазина смена 2-ри 3-ти и накря взех 8-ма серия и си оправих проблема :)

• Like 1

няма начин да няма начин

И аз не виждам проблем а тази я продавах защото ми беше излишна както казах взех си 3д както и да е Продадена :)

Има логика в това, което казвате... Трябва да пробвам да поразвия някой болт, но все пак това ми го сподели консултант продавача, може би защото искаше да ми продаде друг!

Ами нали знаете как се оправя поогъвате малко корпуса поразхлабват се болтовете и така. не че не са качествини материалита а корпуса е много тунак и при сглобката се притиска матрицата която мисля е самсунг. Аз си вземах самсунг 7-ма серия качих го на стената пуснах филма на тъмно и ужас веднага в магазина смена 2-ри 3-ти и накря взех 8-ма серия и си оправих проблема :)

Няма такава екстра купи си ЛЕД Дисплей и си го разглоби малко щото така работи по добре, даже ако му махнеш панела става 3Д и по як.

Нали знаете че с разхлабени болтове ако се прецака друг път ще ви признаят гаранцията така че препоръката ми е да не пипате.

Но си спомням че преди година един мой познат разправяше за клиент на един хотел руснак, бил си разглобил телевизора с един фазомер в хотелската стая -за да видел що не работи....... ;D:wacko:;D

Edited by syscom

по дефолт има включена автоматична корекция на контраста и яркостта. намери ги, спри ги.

Ти си LCD(CCFL) не си LED, така че не се отнася за теб :)

По-вероятно да се отнася за моя, но при мен го няма този дефект.

Edited by promind

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.