jack82 Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 проблема е че къто направи 24 часа и пц то гасни после натискам копчето и трагва ако след 20 часа го ребутвам пц то пак трагва и работи Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator 111111 Posted February 13, 2012 Administrator Report Share Posted February 13, 2012 пусни тест на диска иначе не би трябвало да имаш проблеми от софтуерна страна Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jack82 Posted February 13, 2012 Author Report Share Posted February 13, 2012 проблема е софтуера и нямам на идея от какво може да е микротика е един малко по специален като направи 24 часа уптаим и пц то гасни Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Tsunami Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 проблема е софтуера и нямам на идея от какво може да е микротика е един малко по специален като направи 24 часа уптаим и пц то гасни за "хакната" версия ли говорим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jack82 Posted February 13, 2012 Author Report Share Posted February 13, 2012 (edited) исталвасе работи но след 24 гасне натискаш на пц то копчето трагва Edited February 13, 2012 by jack82 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator Велин Posted February 14, 2012 Administrator Report Share Posted February 14, 2012 да не си объркал лицензите ... Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Boyan Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 щом са точно 24 часа да не е да има скрипт който да го гаси Разочарованието от лошото качество, остава дълго след удоволствието от ниската цена.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Tsunami Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 да не си объркал лицензите ... Дали има изобщо? Аз така и не разбрах. Все ми се струва че е нещо "мод-нато" Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 danielskiii Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Моднато е но не със всички дъна се разбира пач-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Tsunami Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Ако не се разбира няма да работи като под часовник. Ще го прави когато си иска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 danielskiii Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 не е точно по часовник +- 8-10 мин ама в тоя интервал Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Lacho Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Този номер го прави когато не е лицензиран. Провери си лицензите ! Live Free Or Die !!! http://www.etropole.net/ http://www.allfn.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jack82 Posted March 8, 2012 Author Report Share Posted March 8, 2012 (edited) п. Edited March 9, 2012 by jack82 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Balthazar Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 На какъв носител ти е RouterOS -a CF-ка Flash-ка HDD ? другото което е можеш да сложиш 3.30 или да ъпгрейднеш и да видиш дали с друга версия ще го прави аз имах подобен проблем на 4.17 го правише на 3.30 не и решението ти е ако искаш 4.17 драскаш един скрипт 20 мин преди да направи 24 часа да ресетва машината ти или да си останеш с 3.30 поне аз не открих смислена причина да го прави при това и бях с закупен лиценз от ReloadBG които в крайна сметка ме прецакаха и с него и си останах с 300 лв на зад Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
jack82
проблема е че къто направи 24 часа и пц то гасни после натискам копчето и трагва ако след 20 часа го ребутвам пц то пак трагва и работи
Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа.
13 answers to this question
Recommended Posts