jordan_ruse Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 (edited) Здравейте. Имам излишно импулсно захранване което прави 95волта от 220. около стотина вата е . Изработката е калпазанска, но е правено с качествени компоненти и при правилна експлоатация ще работи много. има защити на входа и на изхода + отложен старт при възстановяване за захранването напрежение. Захранването има монтиран приличен вентилатор и няма да има проблеми с температурите. импулсните захранвания са правени специално за него. тоест от един и същ човек. нямам представа кой е той . 20 бройки са !!! не знам колко вата са но АП едимакс 12 волтово работи нормално /тествано от мен/. Цената е 80 лв и е за комплект - 1 брой Централно захранване - 20 броя галванично разделени импулсни за контакти тел. 0884 16 24 94 снимки ще постна малко по късно !! п.п. причина за продажбата е че не опъвам трасета. ползвам 48волтови за 2-3 суйча максимум Edited February 13, 2012 by jordan_ruse Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordan_ruse Posted February 13, 2012 Author Report Share Posted February 13, 2012 промоция !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 48 волови за 2-3 суича максимум? Че ти с такива по... 12-13 може да запалиш пре спокойно Кви са тея цифри... накара ме да се замисля тука Иначе в интерес на истината аз днес продадох 6 подобни трансфертера от тея на захранване.ком. Изключително добра изработка са според вижданията и изискванията ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts