SpiritOfChaos Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Предположих, че ще се случи точно това което е написал моя ортак и съдружник Георги Колчев ! Но съм длъжен да опиша иситината която е в действителностт за да разберете какъв нагъл и лажлив колега има м/у нас! Ще започна от самото начало, за да могат да добие предства останалите колеги с които не се познавам.С Колчев създадохме фирма „Г и Д Технолоджи” ООД в карая на 2006 г. Дейността на фирмата е доставка на ИНТЕРНЕТ в региона на гр.Асеновград – 11 бр. села. До 25.05.2010г. заедно изграждахме линковете по селата, купувахме изградени мрежи и се борихме с конкуренцията. На злополучната дата аз получих инфаркт на миокарда. Тагино, но се случи. От тогава нямам наблюдение на развитието на фирмата и действята на моя ортак. Изненадан останах, когато на няколко пъти при провека на броя на клиенти, описани в сърварите на селата, не съответства със сумите и разходите на фирмата които Колчев ми представяще. Възползвайки се от здравословното ми състояние, ми представяше умишлено по малки обороти в предлог, че е криза и хората се отказват. Интерсно е в случаят че разходите растат а няма приходи. При няколко вътрешни ревизи се осатнови, че съм лъган. На 05.10.2011г. предложих на съдружника ми да изкупи дяла на участиет ми във фирмата който е 50%. След предложението ми получих отговор да изчакам 2-3 дни за да вземе решение. Предложената от мен цена не беше коментирана и до днес ! На 07.10.2011г. след опит на достъп до сърварите, установих, че са сменени паролите им. Сле запитване до Колчев, защо са променеи ? Отговора беше следния : Сменил съм ги заради собствени съображения! На 28.10 2011г. останових , че създадена нова фирма с име „Г и Д Техноложди 7 „ ЕООД на името на баща му Красимир Колчев. На 02.11.2011г. Ангел Стоенчев който отговаряше подръжката на линковете , е уволнен от „Г и Д Технологжи „ ООД и е назначен в „Г и Д Техноложди 7 „ ЕООД. В последствие разбирам , че се потписват нови договори с клиентите на „Г и Д Технологжи „ ООД от името на „Г и Д Техноложди 7 „ ЕООД под предлог , че фирмата е същата само името е сменено. Всеки клиент не получава копие от договора, умишлено! Пускал съм жалби до полицията и прокуратурата за действиата на Колчев. В последната жалба е срещу Георги Колчев, Красимир Колчев и Ангел Стоенчев, че тримата са открадна ли имуществото и собствеността на „Г и Д Технологжи „ ООД.описал съм изградените линкове за които искам защита, и да не се ползват от „Г и Д Техноложди 7 „ ЕООД. На лице е присвояване на имущество собственост на „Г и Д Технологжи „ ООД.След запитването от полицията каде е уборудването на „Г и Д Технологжи „ ООД, отговора даден от Красимир Колчев е : „-Уборудването на „Г и Д Технологжи „ ООД е свалено, и съм изградил нови линкове със съоръжения закупени втора ръка. „ На 22.01.2011г. в 18.30 ч бях извикан в РПУ от дежурен у-е Димо Тимелков и ми беще съобщено за жалбата на Красимр Колчев за откраднатата техника, находяща се на същите места посочени в жалбата ми срещо него! Останах озадачен , от наглостта на баща и син! Мога да опиша всеки линк в детаили изграден и ползващ се от „Г и Д Технологжи „ ООД до изчезването му, дори закрепването и вида на стойките за поставяне на антените ( аз лично съм ги зглобявал и заварявал). Оклеветен съм , че съм извършил кражба на собствеността на фирмата ми. Мисля че това изценировка от баща и син за да не се докаже, че „Г и Д Технологжи 7„ ЕООД наистина се е възползува от изградената мрежа на „Г и Д Технологжи „ ООД. Колеги , пазетет се от такава локавост и наглост с която се зблъсках аз!!! Надявам се да написаното да не бъде изтрито за да могат всички да го прочетат!! Never Stop Thinking ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabadaba Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Нищо не изглежда така, както си го представяш и не става така, като си го мислиш! Съдили се двама съседи. Прасето на единия влязло в градината на другия и изорало лехата със зеленчуци. Потърпевшият се оплаква на съдията: - Аз тия зеленчуци съм ги отгледал с толкоз мъки, хвърлил съм толкова средства, очаквам добив от тях, а то едно кирливо прасе да ми ги унищожи! Искам обезщетение! - Прав си! - казал съдията. - Как ще е прав? - възразил другия - Аз това прасе си го гледам от мъничко, треперя над него, а той с кол го гони да го трепе! Колко пъти му казвах да си оправи оградата, ама той не, та не... Аз искам обазщетение! - Прав си! - казал съдията. - Е как така? И единия прав и другия прав! Не може така - обадила се секратарката - И ти си права. - казал съдията... Вие също сте прави - всеки от своята камбанария... А ние трябва да си имаме 1 наум... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PakeTa Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Нищо не изглежда така, както си го представяш и не става така, като си го мислиш! Съдили се двама съседи. Прасето на единия влязло в градината на другия и изорало лехата със зеленчуци. Потърпевшият се оплаква на съдията: - Аз тия зеленчуци съм ги отгледал с толкоз мъки, хвърлил съм толкова средства, очаквам добив от тях, а то едно кирливо прасе да ми ги унищожи! Искам обезщетение! - Прав си! - казал съдията. - Как ще е прав? - възразил другия - Аз това прасе си го гледам от мъничко, треперя над него, а той с кол го гони да го трепе! Колко пъти му казвах да си оправи оградата, ама той не, та не... Аз искам обазщетение! - Прав си! - казал съдията. - Е как така? И единия прав и другия прав! Не може така - обадила се секратарката - И ти си права. - казал съдията... Вие също сте прави - всеки от своята камбанария... А ние трябва да си имаме 1 наум... Всеки за себе си е прав и невинен до доказване на противното.Във България системата се опитва да те направи виновен и да доказваш,че си невинен.Схемата е ясна и се е разигравала във ВКС хиляди пъти. @SpiritOfChaos,стискам палци да бъдеш здрав и да имаш сила да отстоиш позицията,която имаш в тази фирма!И народната мъдрост отново е вярна;Урташката работа,не е работа!Не взимам отношение,а просто имам мнение.Това е една питанка,която трябва да мига в главата на всеки,който е в подобно положение.Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts