Jump to content

Продавам WD Scorpio Blue 500GB и WD 2TB green / нов /


Recommended Posts

Продавам хард дискове

1. Продавам хард диск WD Scorpio Blue 500 GB SATAII

Диска е 2.5" (за лаптоп) 500gb син на WD. Модела е: wd5000bevt. При интерес пращам Смарт статус-а, може и тест на място за София, за страната с Еконт тествай преди да платиш. Диска е в отлично състояние както се вижда на смарта. За повече информация моля свържете се с мен по удобен за вас начин.

цена: 115лв.

2. Продавам хард диск WD 2TB green / нов / - Продаден!

гр.София

skype: fityla_

телефон: 0897 947674

ЛС

mail: george_md@abv.bg

Редактирано от fityla
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма остатъчна гаранция, защо е свален от лаптоп. Без забележки както съм написал може да се тества или даде скирийншот на смарта.

При интерес или въпроси моля на ЛС или майла, така по бързо ще мога да отговарям на въпросите.

Редактирано от fityla
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добавям:

2. Продавам хард диск WD 2TB green / нов /

Дисковете са чисто нови неразпечани с гаранция до 2015година. За контакти или въпроси на майла или на телефона.

Устройствата от AV Green серията се характеризират с до 40% по-ниска консумация в сравнение с обикновените устройства. Благодарение на алгоритмите за оптимизиране на енергопотреблението, AV Green дисковете са с ниски работни температури, почти нулево ниво на вибрации и са практически безшумни.

Western Digital AV Green серията използва няколко ключови технологии: SilkStream – алгоритъм за увеличаване на скоростта при работа с поточно аудио и видео. IntelliPower – динамичен контрол на оборотите и кеширането с цел постигане на оптимално съотношение между консумация, шум и бързина. IntelliSeek – алгоритъм за управление на позиционирането на четящата глава за намаляване на вибрациите и пиковете в консумацията. NoTouch – система за динамично окачване на четящите глави с цел избягване на инцидентно докосване до магнитната плоча. PMR – технология за перпендикулярен магнитен запис, водеща до увеличаване на плътността на данните. LP spinup – алгоритъм за намаляване на пиковата консумация на диска при развъртане на плочите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Създай нов...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.