Jump to content

Свързаност в гр. Лом

koko

Recommended Posts

Има ли някой колега да оперира в този район?

В момента идеята е на етап проучване но се търсят 50мб с потенцял до 100мб. L3 свръзаност върши работа

• Administrator
http://www.vidaoptics.com/ са на не голямо разстояние
Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

Net surf имат оптика до там, те заедно с Видаоптикс ползват една оптика. Виваком имат МАН в Лом и също могат да ти предоставят свързаност и скорости, просто трябва да прецениш къде ти е по изгодно.

Учи се от грешките на другите. Няма да живееш толкова дълго, че да ги направиш сам всичките.

http://www.vidin.net на същото разстояние :)

Светли зависи откъде го мериш от Видин да, но Видаоптикс имат в и Динково помещение с изход от оптика с което хвърлят на към Белоградчик с два линка.А от Динково до Лом са 15-18км.

Учи се от грешките на другите. Няма да живееш толкова дълго, че да ги направиш сам всичките.

Пламене както може би забелязваш в поста ми има усмивка.Човека пита за сериозен трафик 50-100мб затова му препоръчах Нет-сърф.Оптиката до неговата точка е меко казано препоръчителна.

благодаря, доста отговори са се събрали за 2 дни, чакам цена от бтк за 100мб порт и след това ще водя преговори с друг на база на тази цена. евентуално радио също би ми свършило работа като за начало пък и в последствие за бекъп

но на този етап все още всичко е неангажиращо проучване.

Удобно ли ти е включване към БТК? Ако е така може да се ползва за пренос. За подробности можеш да драснеш на лично след като вземеш оферта от БТК че е възможно включване.