Nasko ot Plovdiv Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 искам да добавя порт 8000 към 2.9.7 а не мога не знам защо е заключено някой може ли да помогне трябва ми за да осигуря канал към един DVR закачен на вътрешната мрежа, така че да се вижда отвън по всяко време -най-същественото е невидимо за очите- Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mupo neTkoB Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 провери в ip>Services дали нямаш добавен там порт 8000 за някоя услуга на самия микротик, и за това да не ти работи Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 NetworkPro Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Някаква грешка дава ли ти? Скрийншот на това което е "заключено" ? - Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Nasko ot Plovdiv Posted January 10, 2012 Author Report Share Posted January 10, 2012 Там го няма. Отворени са само 21, 23, 80 и 443. Точно от онзи прозорец търсих начин да добавя порта но не знам защо не дава. -най-същественото е невидимо за очите- Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Nasko ot Plovdiv Posted January 10, 2012 Author Report Share Posted January 10, 2012 (edited) Никаква грешка не ми дава. Просто не мога да си настроя DVR-а да ми е видим отвън. Проверих дали порта е отворен през canyouseeme.org и дава че е затворен. Edited January 10, 2012 by Nasko ot Plovdiv -най-същественото е невидимо за очите- Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator 111111 Posted January 10, 2012 Administrator Report Share Posted January 10, 2012 това на снимките няма нищо общо с dvr-a това са услуги пуснати на микротик-а трябва да добавиш правило в ip/firewall/nat Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Nasko ot Plovdiv Posted January 10, 2012 Author Report Share Posted January 10, 2012 (edited) Моля кажи ми кое какво да е: и какво действие да е: passtrough , redirection или dst-nat Edited January 10, 2012 by Nasko ot Plovdiv -най-същественото е невидимо за очите- Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ushoplias Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Nasko ot Plovdiv Posted January 10, 2012 Author Report Share Posted January 10, 2012 Много благодаря. -най-същественото е невидимо за очите- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Nasko ot Plovdiv
искам да добавя порт 8000 към 2.9.7 а не мога
не знам защо е заключено
някой може ли да помогне
трябва ми за да осигуря канал към един DVR закачен на вътрешната мрежа, така че да се вижда отвън по всяко време
-най-същественото е невидимо за очите-
8 answers to this question
Recommended Posts