selectany Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 Искам да подменя кабелите в домашната ми мрежа. Рутера ми е с гигабитови портове (+за сега само един хост ми е с гигабит карта) и искам да сложа подходящи кабели. Нямам представа какво точно да търся и ако може да ме насочите - кои са най-добрите кабели за гигабитова мрежа? ПП: В нет-а видях че има кабели Cat. 6, a също и Cat. 5/5е. Предполагам че категория 6 са най-добри.
master Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 За такива разстояния няма да имаш проблеми с 5Е стига да е качествен. Купи си някакво читаво FTP и забравяш Analog Audio™
selectany Posted January 5, 2012 Author Report Posted January 5, 2012 Незнам дали става,но харесах този http://reset.bg/catalog/24/2403/2403130/. Какво е FTP?
master Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 Ако имаш такива дупки през стените за да минат конекторите взимай тия. Analog Audio™
dabadaba Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 ... Какво е FTP? Същото като UTP, но със станиолче
Recommended Posts