Lestat Публикувано 22 Декември, 2011 Доклад Сподели Публикувано 22 Декември, 2011 (Редактирано) ... Редактирано 15 Февруари, 2012 от 12345 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 4 Януари, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 4 Януари, 2012 стига си ъпвал темата явно никой не го интересува! 1 Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lestat Отговорено 5 Януари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 5 Януари, 2012 (Редактирано) стига си ъпвал темата явно никой не го интересува! Да, за това съм продал маса километри кабел и няколко стотин суича за 3 месеца, чрез една, единствена обява! Теб, ако те слушах... Редактирано 5 Януари, 2012 от 12345 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 5 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 5 Януари, 2012 в кой град се намират Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lestat Отговорено 7 Януари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Януари, 2012 в кой град се намират Плд. Ако ги искаш - пиши на лично данните си и ги пускам по Еконт. За ден пристигат при теб. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ефект Отговорено 7 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 7 Януари, 2012 Да, за това съм продал маса километри кабел и няколко стотин суича за 3 месеца, чрез една, единствена обява! Теб, ако те слушах... Горкия доставчик дето крадете. няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lestat Отговорено 7 Януари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Януари, 2012 Горкия доставчик дето крадете. Хубави предположения и асоциации си правиш, ама само предположения си остават. Нищо общо с реалността. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ефект Отговорено 7 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 7 Януари, 2012 Хубави предположения и асоциации си правиш, ама само предположения си остават. Нищо общо с реалността. Докажи им произхода и ще ти повярвам и не само аз ами и доста клиенти. няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lestat Отговорено 8 Януари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 8 Януари, 2012 Докажи им произхода и ще ти повярвам и не само аз ами и доста клиенти. Така, като гледаш... дали на някой са му притрябвали някакви доказателства, за да си ги купува? Купувачите нали са доволни. А и вярва, или не някой... негова си работа. На мен ми стигат фактите, които аз си зная. П.С: в интерес на истината всичко е от приятел, който си разтури лана и разпродава всичко ново и неизползвано, останало в склада му. ... макар, че не намирам за нужно да пиша и разяснявам каквото и да е по темата тук. Най-малкото е от буквално никакво значение. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts