jordan_ruse Публикувано 6 Декември, 2011 Доклад Публикувано 6 Декември, 2011 (Редактирано) продадено Редактирано 17 Март, 2012 от jordan_ruse
Администратор 111111 Отговорено 6 Декември, 2011 Администратор Доклад Отговорено 6 Декември, 2011 Къде ще го направиш този тест като дойде куриера (научи се да вкарваш картинките като хората с тези линкове е грозно) Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ
jordan_ruse Отговорено 6 Декември, 2011 Автор Доклад Отговорено 6 Декември, 2011 аз лично искам да си получавам пратките до един определен офис в който сме приятелчета с чиляка който работи там. не е каквото да не съм пробвал разни неща там ). но ... ако човек знае какво продава ... не би трябвало да се притеснява от подобни неща.
Гост Отговорено 14 Март, 2012 Доклад Отговорено 14 Март, 2012 (Редактирано) Предлагам да отвориш капака, да изчеткаш и продухаш ако има прах и да направиш снимки отблизо на слънце + светкавица, фокус режим Macro. Да се виждат кондерите - маркировки и отгоре, да се видят трансформаторчетата вътре и т.н. 360 градуса изглед Като се види че всичко вътре е наред би трябвало да го купят. Редактирано 14 Март, 2012 от NetworkPro
jordan_ruse Отговорено 14 Март, 2012 Автор Доклад Отговорено 14 Март, 2012 хмм NetworkPro, приемам "критиката" ти като съвет . Обаче .... на това захранване му е правена профилактика редовно, грижи за него са полагани и това че ми е личното захранване /поне още няколко дена/ би трябвало да означава нещо. Все пак се занимавам с електроника като цяло от 15години ..... и ако думата ми не означава нищо ... то по добре никой нищо да не купува от мен . За снимките .... не е казал някой че иска не съм му направил една фото сесия . Ако има такъв мераклия да го направи до края на седмицата, защото в противен случай лети към Варна в понеделник към колега от тук. Поздрави.
Recommended Posts