Jump to content

Recommended Posts

Posted

Здравейте, попадна ми 4.02 бета версия на микротик. Искам да попитам има ли "N" стандарт в нея или само в по-горните версии. Ако някой знае да помогне :)

Posted

Цитираната е стара и нямам особено доверие в нея.

Аз препоръчвам версия 5.9 (като излезе) заради подобренията свързани с радиото.

Posted

Цитираната е стара и нямам особено доверие в нея.

Аз препоръчвам версия 5.9 (като излезе) заради подобренията свързани с радиото.

Е, знам че е стара, но такава имам в момента. Искам да сложа една карта 52Hm и да попробвам ка се държи. АКо мога да пусна н стандарта и за двете ще ми спести куп главоболия.

Posted

мм какви подобрения ще правят в 5.9 ? :)

Posted (edited)

И в крайна сметка ще работи ли на n стандарта не разбрах. Нека някой който е пробвал да каже, моля ви. А колкото до новите версии - навярно са доста по-добри от старите, но след като по-голямата част от колегите във форума ползват 3 и 4 версия, значи все още не е за изхвърляне ..... ::) Всеки според джоба си ...

Edited by latest
Posted

И в крайна сметка ще работи ли на n стандарта не разбрах. Нека някой който е пробвал да каже, моля ви. А колкото до новите версии - навярно са доста по-добри от старите, но след като по-голямата част от колегите във форума ползват 3 и 4 версия, значи все още не е за изхвърляне ..... ::) Всеки според джоба си ...

Те лицензите не са толкова скъпи. Имам чувството че и по 20лв да станат пак ще има коментари от сорта. Ако нещата ти опират до 60лв на къде отиваш не знам.

Posted

Благодаря Ви за отговорите. Не ми е за 60-те лева. Смятам темата за приключена.

Posted

Иска да пробва човека :)

Ако е само за пробата и не му се дават пари може да ползва демото. Има 24 работни часа за проби :). След това преинсталира и нови 24 и т.н.

Posted

Ако искам да тествам нещо аз лично процедирам така - инсталирам 24 часовата версия, прая кото ще правя.. след това ако не ме кефи трия, ако всичко е както искам си копувам лиценза (работа за 20 мин). А 24 часа са ти много повече от пре-достатъчни за да разбереш дали те устройва микротика за твоята задачката или не :)