Jump to content

купувам захранване

danielskiii

Recommended Posts

купувам захранване 500вата

цена:по договаряне

Град:Варна

За контакт : ЛС

аз захранване за продан нямам, но ще ти кажа какво направих аз преди време. взех едно сървърно захранване /2 броя хот-плуг са/ и си пойграх доста с него. на финала имам марково 514вата захранване на което му запойх всичко що е кабел за който можеш да се сетиш. сега е нейзменна част от ежедневието ми !!! пускам всякакви машини с него. един единствен път ми е правило парче и то е с едно делл дъно пентиум3. ако е закачено само дъното без никакъв друг консуматор /хард-цд/ не пали, но ако сложиш си тръгванормално. дано съм бил полезен. поздрави.

ако ти трябва ампераж за хардове, просто сложи още едно захранване. Всичко друго за което се сещам е свързано с прилична сума която предполагам си нагласил.

Corsair захранвания задължително. Виедо картите яки ама колко им е консумацията сметни и ще разбереш но 500вата абсурт, За да нямаш изгорели части от скупия компутър се подсогори поне с 800 вата като онова което си гледал за 230лв.

Колкото повече толкова по-добре тук никога не е излишно да сложиш няколко вата от горе което после би ти спестило много главоболия, а и пари при ъпдейт на останалия хардуер.

Analog Audio™

виж в ардес кво има, аз съм с 2 карти и 500 няма да ти стигне, за 1 минимума е 450...

има за 650W 150лв на Cooler master и 750W за 179 лв.

http://ardes.bg/

най-малкото трябва да е по ново захранването иначе ще ти заминат peripheral изходите само за двете карти,

всяак иска по 4 peipheral а по новите си имат 6pin ( 8pin) захранване за видеокарти и SLI i t.n.

Edited by mikelin

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.