Jump to content

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте,

поради ъпгрейт на мрежата ми отпадат импулсни захранвания засега 40бр.

цената за всичките е 100лв. на дребно по 3лв./бр.

Редактирано от ефект

няма начин да няма начин

Отговорено

Това захранвания ли са бре момко? :) По-скоро са понижители! :) Захранването липсва :)

Отговорено

Мен лично ми приличат на импулсни захранвания, понижители !? Какво е това ? Има ли повишители в такъв случай ?

Analog Audio™

Отговорено (Редактирано)

Това захранвания ли са бре момко? :) По-скоро са понижители! :) Захранването липсва :)

Дедо, понижители са в литературата за електроника от 1920 до 1980г. затова ти липсва захранването.

Редактирано от ефект

няма начин да няма начин

Отговорено (Редактирано)

Както щеш го наричай, но в никакъв случай не и " захранване " ! :) По тая логика как ще наречеш устройството, което си " боцнал " в контакта, че да ти " хвърчи " ток по кабела и да стига то тея " захранвания "? Може би " адаптер с вентилатор в ламаринена кутийка "?! :D :D :D П.С:... накара ме да напиша в кавички всяка 2ра дума... прай сметка :)

Редактирано от 12345
Отговорено

И само за протокола, без да ти правя рекламация на продукта... или пък реклама, на следния, който ще спомена, но... за в бъдеще, ако ползваш такива " джаджи "... си взимай от захранване.ком. Класи над всичко останало, на българския пазар са според мен. Нямат никакво място за сравнение с тези.

• Харесай 1
Отговорено

Нещо не разбирам.... Човекът продава нещо, казал си е цената... Или купувате, или не...

Какви са тези философски трактати тука ?!?!?!

И да ви кажа една ГОЛЯМА ТАЙНА- в живота могат да се правят и други неща, освен да се пише по форумите...

Отговорено (Редактирано)

Както щеш го наричай, но в никакъв случай не и " захранване " /ЗАХРАНВАЩ МОДУЛ/! :) По тая логика как ще наречеш устройството, което си " боцнал " в контакта, че да ти " хвърчи " ток по кабела и да стига то тея " захранвания "/ЗАХРАНВАЩ БЛОК/? Може би " адаптер с вентилатор в ламаринена кутийка "?! :D :D :D П.С:... накара ме да напиша в кавички всяка 2ра дума... прай сметка :)

Понеже си много отворено ланаджийско техничарче ще те помолоя да ми ги дефинираш тия работи да се образоваме малко с колегите за да не пишем глупости по форумите. Пък когато съм ползвал продукти на захранване.ком ти си скачал от килима на балатума.

Редактирано от ефект

няма начин да няма начин

• Администратор
Отговорено

коригирах заглавието на темата

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• No registered users viewing this page.
  • Създай нов...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.