bobo Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Купувам IP175C чипове за контакт на лични . Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 за колко броя става въпрос? Каква цена си склонен да платиш за чип да видим излизат ли сметките. Говоря за нови. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted November 5, 2011 Author Report Share Posted November 5, 2011 Ами 2 ми трябват засега. Цена зависи колко ти си платил за тях и колко искаш да спечелиш от тях . Ако ти кажа цената на която аз ги взимам вероятно ти няма да ми го продадеш на нея така че зависи . Пиши ако имаш нещо конкретно в предвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 За 2бр трудно може да се постигне цена. За 5бр може да стане за 5лв/брой. Като се има и наум че трябва и да ти ги пратя за което ще има куриер - мисията се обезмисля . Щом има от къде да ги вземеш евтино продължавай в същия дух. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted November 8, 2011 Author Report Share Posted November 8, 2011 Чиповете ми пристигнаха . Благодаря за интереса . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ефект Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Чиповете ми пристигнаха . Благодаря за интереса . и аз искам 5бр. от къде как? няма начин да няма начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts