an2sim Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Имам закупен "Routerboars 750" и познания по IP малко над началните Подкарах си вътрешната мрежа през микротика. Имам интернет. Проблем ми е да се свържа със служебната мрежа. За целта имаме раздадени хардуерни ключове ( USB ) Знам че се ползва IPsec протокол, но не мога да кажа нищо повече - нито пък IP адрес. При досегашния ми рутер Linksys просто се активираше " VPN passtrough" и на трите VPN протокола през WEB интерфейса на рутера и връзката ставаше. Моля за помощ как да стане това с routerboard - a? AS Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 danielskiii Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 пиши скайп на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
an2sim
Имам закупен "Routerboars 750" и познания по IP малко над началните
Подкарах си вътрешната мрежа през микротика. Имам интернет.
Проблем ми е да се свържа със служебната мрежа.
За целта имаме раздадени хардуерни ключове ( USB )
Знам че се ползва IPsec протокол, но не мога да кажа нищо повече - нито пък IP адрес.
При досегашния ми рутер Linksys просто се активираше " VPN passtrough" и на трите VPN протокола през WEB интерфейса на рутера и връзката ставаше.
Моля за помощ как да стане това с routerboard - a?
AS
1 answer to this question
Recommended Posts