Jump to content

SamKnows тестват скоростта в Европа, раздават рутери с OpenWRT

NetworkPro

Recommended Posts

Във FAQ пише - OpenWRT в бридж който следи едиквоси. Без Wi-Fi (може би снифи нещо и от Wi-Fi). Докато трае теста не пипаш, като приключи проекта - пипаш.

Edited by NetworkPro

-

Нещо не е в час тая оферта май " не е задължително всеки да получи рутер" Да ама от "всеки" ще получат те инфо кой на кой доставчик е! Да си я правят в европа, в България няма нужда от тяхната помощ :)

Edited by master

Analog Audio™

Айде голям праз, излъжи за доставчика. (Аз не смятам че е нужно и не съм излъгал). Ще пробвам да свържа жената да минава през един такъв. После остава за мен рутера? Поне според FAQ.

Те това го продават иначе http://www.samknows....nd/buy_whitebox

http://www.samknows....er_20110701.pdf Айде да се покажем, нали сме държавата с най-якия Интернет ?

Edited by NetworkPro

-

Нещо не е в час тая оферта май " не е задължително всеки да получи рутер" Да ама от "всеки" ще получат те инфо кой на кой доставчик е! Да си я правят в европа, в България няма нужда от тяхната помощ :)

Като ти пратят отговор и решиш да продължиш нататък веднага пускат тест на международния ти канал-естествено проверяват и доставчика ти .Няма да работят с малките доставчици , спомням си Близоо-то ,Мегалана и още 4-5 ,не бяха повече.

Не виждам смисъл този рутер да ми харчи ток 2 години за да ми го подарят най-накрая когато ще бъде вече и морално остарял ,при положение че,модела които биха ми изпратили ще е нещо около 740N , за това и се отказах .

Edited by mitqnx

• 3 months later...

аз да питам някои получавал ли е такъв рутер защото аз днеска получих ама немога да вляза в него не ми дава автоматично ип ресет бутона неработи някои може ли да ми каже нещо повече имал ли е опит с това чудо

Защо мислиш че трябва да имаш достъп до рутера , в условията пише включително и за това .

• 1 month later...

Рутера работи само с кабел.wi-fi е off.За да го използвате трябва да имате ваш,собствен рутер.Включва се във вашия рутер, с пач кабел към wan порта на Samknows и след това с друг пач кабел си връзвате машините към лан портовете на Samknows рутера.Всички рутиратищи функции на Samknows са изключени.Ползвайте го по предназначение и не злоупотребявайте.След изтичане срока на теста правете каквото си искате с него.НЕ СЕ ПРОЯВЯВАЙТЕ КАТО БАЙ ГАНЬОВЦИ!

Ето как изглежда статистиката на измерванията(gpon 30mbits): 4567743w.jpg

Edited by epoxmad
  • Like 1

wifi не е офф просто е в режим на сканиране

В смисъл?Сканира си ефира около мене?Трбва ли да го виждам?В момента не я виждам мрежата на SamKnows-а.

Смени му антената със малка като мене, и няма да сканира много много. ::) Eто и представянето на АДСЛ 10 към 1.

4570537f.jpg

Edited by psyx0
  • Like 1

I never saw a wild thing sorry for itself . A small bird will drop frozen dead from a bough wit hour ever having felt sorry for itself.