hindi Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Здравейте, Имам малка мрежа зад RouterOS. Получавам интернет от adsl. Искам да добавя втори интернет доставчик като резервен и ако има проблем с adsl-a да превключвам на алтернативата. Проблема ми е, че втория доставчик е Цифрови Системи и интернета е през wifi HotSpot. Възможно ли е името и паролата за HotSpot-а да се зададат някъде в RouterOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mupo neTkoB Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Не. искай от цифрови системи да ти пуснат впн или пппое заради теб или да ти добавят мак-адреса в биндинг и да те пропускат без автентикация Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 master Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Което да не съм лош пророк но едва ли ще стане. Защо не потърсиш друга алтернатива? Analog Audio™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hindi Posted October 10, 2011 Author Report Share Posted October 10, 2011 OK Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
hindi
Здравейте,
Имам малка мрежа зад RouterOS.
Получавам интернет от adsl. Искам да добавя втори интернет доставчик като резервен и ако има проблем с adsl-a да превключвам на алтернативата.
Проблема ми е, че втория доставчик е Цифрови Системи и интернета е през wifi HotSpot.
Възможно ли е името и паролата за HotSpot-а да се зададат някъде в RouterOS
3 answers to this question
Recommended Posts