hindi Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Здравейте, Имам малка мрежа зад RouterOS. Получавам интернет от adsl. Искам да добавя втори интернет доставчик като резервен и ако има проблем с adsl-a да превключвам на алтернативата. Проблема ми е, че втория доставчик е Цифрови Системи и интернета е през wifi HotSpot. Възможно ли е името и паролата за HotSpot-а да се зададат някъде в RouterOS
0 Mupo neTkoB Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Не. искай от цифрови системи да ти пуснат впн или пппое заради теб или да ти добавят мак-адреса в биндинг и да те пропускат без автентикация Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!
0 master Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Което да не съм лош пророк но едва ли ще стане. Защо не потърсиш друга алтернатива? Analog Audio™
Question
hindi
Здравейте,
Имам малка мрежа зад RouterOS.
Получавам интернет от adsl. Искам да добавя втори интернет доставчик като резервен и ако има проблем с adsl-a да превключвам на алтернативата.
Проблема ми е, че втория доставчик е Цифрови Системи и интернета е през wifi HotSpot.
Възможно ли е името и паролата за HotSpot-а да се зададат някъде в RouterOS
3 answers to this question
Recommended Posts