Jump to content

Линк с булети м5 28 км проблем

jack82

Recommended Posts

вечер се вързват на -52 а през деня -74 даите идея от какво може да е това е само тестово трасе за видимуст то ще се подменя с рокети м5 предполагам сега булетите карат трафик около 70-75мб пинк 120 мс а през деня и 20 неможе да прекара

Edited by jack82

Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа.

Ако си проверил антените и кабелите , също си сменил за тест и "Bull-shittite" и няма промяна можеш да смениш поляризацията за тест . Огледай се за някой воден басейн над който минаваш или река . Водните пари денем могат да ти правят проблеми. Имал съм подобни проблеми когато линка няма пряка видимост .

::)

да линка минава над река марица и то над доста миста по дължината с местене на антената да кажем на 100 метра в страни дали щесе оправи или да слагам големи антени сега е с 1,10 а да сложа 1,60

мерси много за линка ако е вярно това ще стане самоче от друго място бирата е од мен мерси много

Edited by jack82

• Administrator

темата за водните басейни май я бяхме дъвчили преди доста време, тогава май стана дума и за въртящата поляризация

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

мерси много за линка ако е вярно това ще стане самоче от друго място бирата е од мен мерси много

По принцип е много вярно. Най-ценното е на последната стъпка, където ти дава терена в графичен вид за видиш на кой километър има проблем.

Смята и Френел зоните. Проблема е, че не смята сгради и дървета, които вероятно могат да ти попречат или да влезнат в някоя Френел зона.

Освен това, понякога греши. Има някакъв бъг и от време на време дава, че линка излиза - ама всъщност не е така. Затова излизащият линк, вземи му координатите, рестартирай броузъра и го сметни още веднъж.

дано е верен но има и настроика на висучината на антената което това ми хареса ubnt.com/airlink дано стане понеделник ще пробваме ако пак е на -70 -74 като ръгна две 1,60 и ще карти мифки предполагам де сега е с 1,1 и булети линка е заммислен с рокети

дано е верен но има и настроика на висучината на антената което това ми хареса ubnt.com/airlink дано стане понеделник ще пробваме ако пак е на -70 -74 като ръгна две 1,60 и ще карти мифки предполагам де сега е с 1,1 и булети линка е заммислен с рокети

Защо не боднеш PowerBridge и да не се занимаваш с допълнителни антени и прочее ?