jack82 Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 (edited) вечер се вързват на -52 а през деня -74 даите идея от какво може да е това е само тестово трасе за видимуст то ще се подменя с рокети м5 предполагам сега булетите карат трафик около 70-75мб пинк 120 мс а през деня и 20 неможе да прекара Edited September 23, 2011 by jack82 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Ако си проверил антените и кабелите , също си сменил за тест и "Bull-shittite" и няма промяна можеш да смениш поляризацията за тест . Огледай се за някой воден басейн над който минаваш или река . Водните пари денем могат да ти правят проблеми. Имал съм подобни проблеми когато линка няма пряка видимост . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack82 Posted September 24, 2011 Author Report Share Posted September 24, 2011 да линка минава над река марица и то над доста миста по дължината с местене на антената да кажем на 100 метра в страни дали щесе оправи или да слагам големи антени сега е с 1,10 а да сложа 1,60 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semoff Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Първо пробвай да смениш поляризациите от двете страни на антените Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack82 Posted September 24, 2011 Author Report Share Posted September 24, 2011 това го правих вече Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smacker Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Защо първо не си го сметнеш линка: ubnt.com/airlink Ако имаш GPS координатите - още по-лесно ще ти е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack82 Posted September 24, 2011 Author Report Share Posted September 24, 2011 (edited) мерси много за линка ако е вярно това ще стане самоче от друго място бирата е од мен мерси много Edited September 24, 2011 by jack82 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted September 24, 2011 Administrator Report Share Posted September 24, 2011 темата за водните басейни май я бяхме дъвчили преди доста време, тогава май стана дума и за въртящата поляризация Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
smacker Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 мерси много за линка ако е вярно това ще стане самоче от друго място бирата е од мен мерси много По принцип е много вярно. Най-ценното е на последната стъпка, където ти дава терена в графичен вид за видиш на кой километър има проблем. Смята и Френел зоните. Проблема е, че не смята сгради и дървета, които вероятно могат да ти попречат или да влезнат в някоя Френел зона. Освен това, понякога греши. Има някакъв бъг и от време на време дава, че линка излиза - ама всъщност не е така. Затова излизащият линк, вземи му координатите, рестартирай броузъра и го сметни още веднъж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack82 Posted September 25, 2011 Author Report Share Posted September 25, 2011 дано е верен но има и настроика на висучината на антената което това ми хареса ubnt.com/airlink дано стане понеделник ще пробваме ако пак е на -70 -74 като ръгна две 1,60 и ще карти мифки предполагам де сега е с 1,1 и булети линка е заммислен с рокети Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smacker Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 дано е верен но има и настроика на висучината на антената което това ми хареса ubnt.com/airlink дано стане понеделник ще пробваме ако пак е на -70 -74 като ръгна две 1,60 и ще карти мифки предполагам де сега е с 1,1 и булети линка е заммислен с рокети Защо не боднеш PowerBridge и да не се занимаваш с допълнителни антени и прочее ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts