Fibernet Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Сакам да ја скријам ип адресата што ја добивам од мојот ИСП така да моите клиенти да не ја гледаат кога одат на speedtest.net. Дали е возможно това? Имам микротик 2.9.27 и радијус менагер 3.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted September 20, 2011 Administrator Report Share Posted September 20, 2011 няма да стане Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Networker Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 (edited) Ако имаш 2 доставчкика, основен и backup, може да пренасочиш само сайта през backup, така ще се вижда IP на backup, а реално трафика при теста ще минава през основния. Иначе ти трябват твои публични адреси (AS). Може и да стане, ако прекараш трафика си (само web трафика към speedtes.net) през публично Proxy, не не съм убеден какво ще стане . Edited September 20, 2011 by Networker “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibernet Posted September 20, 2011 Author Report Share Posted September 20, 2011 а како да го подесам микротикот пошто имам 4 адсл линии со динамични ип адреси така да кога ке одат моите клиенти на спеедтест.нет да не им ја казува адресата од 4-те адсл линии? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Networker Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Няма как да не им показва в speedtest. Докарай си малко реален Интернет да не е ADSL и изкарай страницата на speedtest през него. Обединяването на няколко ADSL-а не дава добра услуга “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator kokaracha Posted September 20, 2011 Administrator Report Share Posted September 20, 2011 Варианти има много и разни.Работата е пак в акъла и парите. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts