selianina Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 (edited) Имам 2 бр.433AHПродадени на колега от форума. -единия има следния проблем:. изпищява че зарежда софтуера но лампичките на лан портовете светят и от време на време премигват но когато го закача към кабел светла порта но не може да се влезе в микротика. -другия има следния проблем:микротика изпищява само един път ПОЕ порта свети постоянно а другите два само когато закача кабел към тях.Продадени на колега от форума. Имам 1 бр. 411-Продадени на колега от форума. -Проблема е следния: При токов удар изгоряха два елемента на платката изпушиха директно от захранването на борда. Имам 2 бр. 112-Продадени на колега от форума -Проблема при двата е следния: При пускане на захранване не светят и двата рутерборда( преди време си работяха явно от стоене нещо им е станало) Цена по договаряне ,някой ако има нужда от тях да пише едно ЛС. Edited September 19, 2011 by Selianina Поздрави, Деян Димитров Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Последните два - От стоене не може да се прецакат Не вярвам толкова бързо да им изсъхнат кондензатори. Данеби да ги пробваш с грешно захранване? Link to comment Share on other sites More sharing options...
master Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 (edited) Имаш ЛС. Колегата би трябвало да ти се е обадил преди малко. Edited September 19, 2011 by master Analog Audio™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
selianina Posted September 19, 2011 Author Report Share Posted September 19, 2011 Последните два - От стоене не може да се прецакат Не вярвам толкова бързо да им изсъхнат кондензатори. Данеби да ги пробваш с грешно захранване? Ами да ти кажа мисля че работеха те от една година висят в нас при другите неща като не ги ползвам. Поздрави, Деян Димитров Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts