selianina Публикувано 19 Септември, 2011 Доклад Публикувано 19 Септември, 2011 (Редактирано) Имам 2 бр.433AHПродадени на колега от форума. -единия има следния проблем:. изпищява че зарежда софтуера но лампичките на лан портовете светят и от време на време премигват но когато го закача към кабел светла порта но не може да се влезе в микротика. -другия има следния проблем:микротика изпищява само един път ПОЕ порта свети постоянно а другите два само когато закача кабел към тях.Продадени на колега от форума. Имам 1 бр. 411-Продадени на колега от форума. -Проблема е следния: При токов удар изгоряха два елемента на платката изпушиха директно от захранването на борда. Имам 2 бр. 112-Продадени на колега от форума -Проблема при двата е следния: При пускане на захранване не светят и двата рутерборда( преди време си работяха явно от стоене нещо им е станало) Цена по договаряне ,някой ако има нужда от тях да пише едно ЛС. Редактирано 19 Септември, 2011 от Selianina Поздрави, Деян Димитров
Гост Отговорено 19 Септември, 2011 Доклад Отговорено 19 Септември, 2011 Последните два - От стоене не може да се прецакат Не вярвам толкова бързо да им изсъхнат кондензатори. Данеби да ги пробваш с грешно захранване?
master Отговорено 19 Септември, 2011 Доклад Отговорено 19 Септември, 2011 (Редактирано) Имаш ЛС. Колегата би трябвало да ти се е обадил преди малко. Редактирано 19 Септември, 2011 от master Analog Audio™
selianina Отговорено 19 Септември, 2011 Автор Доклад Отговорено 19 Септември, 2011 Последните два - От стоене не може да се прецакат Не вярвам толкова бързо да им изсъхнат кондензатори. Данеби да ги пробваш с грешно захранване? Ами да ти кажа мисля че работеха те от една година висят в нас при другите неща като не ги ползвам. Поздрави, Деян Димитров
Recommended Posts