Fibernet Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Со која опрема ке направам линк на 25км чист простор двете точки се гледааат дали со рокетм5 и дишови рокет 30 дб или пак со Osbridge 5Nxt-60 од Македониа сум.
PcTuninG™ Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Заложи или на рокети с по големите паници или на булет м5 със 120 имам линк на 30км с булети кара към 30мб зависи ти колко трафик искаш да закараш
Administrator Велин Posted September 10, 2011 Administrator Report Posted September 10, 2011 че какво му е лошото на Osbridge 5Nxt-60 като му гледам спецификата е доста по добре от рокета и продуктите на убнт , 40к пакета рокета не може прекара никога , отделен въпрос е цената. 1.OSBRiDGE_5NXt-60 2.rocket M5 + rocket Dish Не отговарям на постове написани с шльокавица!
PcTuninG™ Posted September 11, 2011 Report Posted September 11, 2011 Не съм казал че му има нещо ама не съм го пробвал осбриджа и аз като гледам е добре ама 1000 е едната точка ако има лев и аз бих заложил на него
Fibernet Posted September 11, 2011 Author Report Posted September 11, 2011 (edited) Сакам да добијам некаде околу 40мб доун и барем 10 мб уп рокетите се поефтини некаде нови се околу 500 еур за 2 точки плус радоми коие се по 50 еур значи тука имам уште 100 еур за две дишове. А могу да најдам користени некој да продава рокетм5 и рокет дишови Мислам дека тоа Osbridge e каде каде подобар А други линкови може ли на микротик пример?? Edited September 11, 2011 by pande2007
Administrator Велин Posted September 11, 2011 Administrator Report Posted September 11, 2011 с рокет м5 ще ти излезне най - евтино, ако не е зашумен ефира 40мбит се постигат, друг е въпроса колко човека и за какви пакети става дума. С микротик ще ти излезне по скъпо, освен това сам няма да може да се оправиш. Ако скоро ням да вдигаш скорости ползвай рокета. Не отговарям на постове написани с шльокавица!
Recommended Posts