Jump to content

Купувам 8 портови суичови


Fibernet

Recommended Posts

Купувам 8 портови сучови да не бидат на неомонтана само една порта за уплоад него да бидат обични нешто слично на Tp-link 8 Port по можност да бидат голи. се работи за бројка од 50-100 свича за Македонија зависи од квалитетот.

Кој има нека ме побара и еве и мој скајп: pande2007

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

защо не ти харесват на неомонтана ?

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Link to comment
Share on other sites

Не ме харесват засто имаат само 1 уплоад порта а во мојата лан мрежа имам повече тплинк, тенда обични свичове кој досега воопшто не се рестартоване додека на неомонта повече се блокираат ги имам пробано.

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.