Momo Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 (edited) ПРОДАДЕН хардиска е на 4 месеца WD green сата 2 + кутия на USB+Esata има остатачна гаранция над 2 години,взет е от hardware-bg. цена 55 лв. skype:bez_znachenie1 GSM:0876165982 Edited August 28, 2011 by Momo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 цена ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Върнах му стоката на Момо след като видях че SATA конектора е рязан и запояван. Освен това харддиска така и не проработи. Мерси Момо че ме излъга и че ми изгуби времето. Следващия път като продаваш нещо на някой с много постове в този форум - му го дай първо да си го хареса и чак тогава да го плати. И да си вземеш пратката от Еконт-а, имаш до края на седмицата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Momo Posted August 30, 2011 Author Report Share Posted August 30, 2011 Върнах му стоката на Момо след като видях че SATA конектора е рязан и запояван. Освен това харддиска така и не проработи. Мерси Момо че ме излъга и че ми изгуби времето. Следващия път като продаваш нещо на някой с много постове в този форум - му го дай първо да си го хареса и чак тогава да го плати. И да си вземеш пратката от Еконт-а, имаш до края на седмицата. Не съм те лъгал. Харддиска е в мен и работи, ако ти си неграмотен да го пуснеш е друго нещо,и всичко на всичко има 2 поста за този хард. Обади се в ЕКОНТ и провери дали е там пратката защото на мен ми писна да ходя там и да няма нищо. Ти лъжеш че си пратил а нищо не си пратил дори и номера на товарителницата не е верен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Момо твърди че харддиска работи И след като коригирахме GSM номера му който Еконт имат, би трябвало да си вземе пратката. danielskii беше мераклия за харда - ако и при него работи, може да има сделка. Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voto Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Лелеее, и тука се опитват да ти пробутват прецакани неща! Някой знае ли читаво място за купуване на употребявани РС компоненти / у нас става дума/ ? Защото от Дейта бг и особено от АУКРО ми се плаче! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 (edited) Аз наскоро и от НОВОТО се опарих. Писна ми да вися в на Мост сервиза и само смяна-смяна-смяна-смяна - смених хард, дъно, три монитора, UPS - това са все нови неща взети едновременно т.е. над 50% от купеното - смених, монитора ТРИ ПЪТИ и пак има беклайт блиидинг И това само хардуера - после със софтуера колко проблеми ?! един свестен браузър няма който да не ти заема цялата RAM. На къде върви този свят?! Усещам как всички простеят и виж къв е резултата. Edited September 10, 2011 by NetworkPro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts