krasiobgr Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Izviniavaite kolegi no imam problem i tarsia pomo6t ot vas MOJELI DA SE RAZBERE OT AIPI ADRES I GRADA ADRESA NA POTREBITELIA MNOGO VI BLAGODARIA PREDVARITELNO NADDIAVAM SE 4E 6TE NI OTGOVORITE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 айде още един колега.... божеее Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack82 Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 айде още един колега.... божеее ей това е отговор Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcTuninG™ Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Едва ли е колега като гледам . Може би младши хакер ама щом IP не знае как да види . Поне да беше се постарал на кирилица да пише да му отговорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasiobgr Posted August 22, 2011 Author Report Share Posted August 22, 2011 Едва ли е колега като гледам . Може би младши хакер ама щом IP не знае как да види . Поне да беше се постарал на кирилица да пише да му отговорим ^te izvinava6 no kompa mi se precaka i nemoga da pi6a na kirilica izviniavam se no ako moje da mi pomognite iskam da nameria edin 4ovek imam ip adres i grad no iskam da razbera to4nia adres ako moje blagodariavi predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gesha Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 (edited) Копираш адреса в този сайт http://www.domaintools.com/ където пише search domain Ще разбереш вероятно от кой град е, но няма да разбереш адреса му със сигурност Edited August 22, 2011 by Gesha Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasiobgr Posted August 22, 2011 Author Report Share Posted August 22, 2011 Копираш адреса в този сайт http://www.domaintools.com/ където пише search domain Ще разбереш вероятно от кой град е, но няма да разбереш адреса му със сигурност dobre tova go napravix no iskam po to4no 4e se namira v london a tam e goliam grad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 (edited) истинския_хакзор_няма_нужда_от_шпация... http://translator-bg.com/content/view/67/63/lang,bg/ Edited August 22, 2011 by Mile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Networker Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 истинския_хакзор_няма_нужда_от_шпация... http://translator-bg.com/content/view/67/63/lang,bg/ По темата, няма как да намериш точен адрес по IP, това не ти е филма "Хакери" с 3D разходките из виртуалното пространствто. Информацията кое IP на кой user/адрес e го имат само ISP-тата към чиято мрежа е IP-то, а те нямат право да дават такава информация за щяло и нещяло - могат да го дават на правораздавателните органи по определен ред. Та най-реалния начин да научиш адреса е да питаш собственика на IP-то къде живее . “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasiobgr Posted August 22, 2011 Author Report Share Posted August 22, 2011 По темата, няма как да намериш точен адрес по IP, това не ти е филма "Хакери" с 3D разходките из виртуалното пространствто. Информацията кое IP на кой user/адрес e го имат само ISP-тата към чиято мрежа е IP-то, а те нямат право да дават такава информация за щяло и нещяло - могат да го дават на правораздавателните органи по определен ред. Та най-реалния начин да научиш адреса е да питаш собственика на IP-то къде живее . Ok tova go razbrax 4e niama da e s to4nost do milimetar no kato znam raiona e savsen drugo nali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted August 22, 2011 Administrator Report Share Posted August 22, 2011 Темата се заключва поради супер голямо наличие на шльокавица Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts