casual Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 (edited) Продаден Edited August 11, 2011 by casual Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaredharet Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Извинявам се за глупавият въпрос но може ли да му се инстарипа windows и с този андроид може ли да се подкара winbox? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanchuchkov Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Извинявам се за глупавият въпрос но може ли да му се инстарипа windows и с този андроид може ли да се подкара winbox? Първо шитдоус не ти трябва, затова хората не си правят труда да правят customROM-ве windows mobile и второ winbox е само за обикновен windows, което значи само на PC-то, но винаги можеш да си влезнеш в рутера през браузъра, и да отбележа на androidOS можеш да си настройваш VPN. Общо взето за андроид имаш над 0,5 милиона програмки, от които 99% са напълно безплатни. Взимай го за да откриеш възможностите. Поне според мен 200лв си струват да ги дадеш за това ПС: Продаващия май ще трябва да ме черпи бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted August 11, 2011 Administrator Report Share Posted August 11, 2011 има WEBFIG за браузер http://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:Webfig Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
syscom Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Ми за 79 $ ги дават extrem-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syscom Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 (edited) Ми за 79 $ ги дават extrem-а. Виж тук:цък Edited August 11, 2011 by syscom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts