jaredharet Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 (edited) Кое решение се справя по-добре за дълги разстояния? Edited July 26, 2011 by jaredharet Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack82 Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 интересна тема който има Groove да сподели но мисля че булета е по добрия вариант но Groove то има повечко рам. иначе булети 26 км -57 -60 карами 80 мегавата еднопосочно Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netlamer Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 МегаФАРАДИ бе бате ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
master Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Не съм пробвал на МТ творението и съм малко скептично настроен към него. Струва ми се, че параметрите му са доста зле за това което трябва да свърши. Иначе булета си работи супер. Имаме към 50 линка вече с тях на доста близки разстояния но са супер. Analog Audio™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack82 Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 по добре е булета от А стандарта говорим борт с карта някваси дори да е Хр 5 и зад булета слагаме рутер пц с микротик за адреси и пеи сарце Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts