S t r 1k e Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Ето и едно Микротиче и от мен 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Networker Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Ето и едно Микротиче и от мен Колко "мегавата" прави линка 1 “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S t r 1k e Posted May 5, 2012 Author Report Share Posted May 5, 2012 100mbps Full duplex в растояние 2,5km 3km работи без отказно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
semestara Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Колега пробвал ли си SXT със гигабитовия порт и дали си струва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcTuninG™ Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 От другата страна какво си сложил и разстояние казвали са ми колеги че тези устройства не се погаждат с убнт продукти Link to comment Share on other sites More sharing options...
S t r 1k e Posted May 6, 2012 Author Report Share Posted May 6, 2012 Колега пробвал ли си SXT със гигабитовия порт и дали си струва? SXT със гигабитов порт не съм пробвал но тези със 100 mbps си струват... От другата страна какво си сложил и разстояние казвали са ми колеги че тези устройства не се погаждат с убнт продукти От другата страна съм пак със SXT и растоянието ми е 2км Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcTuninG™ Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 2 км нищо работа можеше и на 2.4 да пробваш поне със тези трябва да ти кара добър трафик 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S t r 1k e Posted May 7, 2012 Author Report Share Posted May 7, 2012 2 км нищо работа можеше и на 2.4 да пробваш поне със тези трябва да ти кара добър трафик Да трафика е перфектен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts