PcTuninG™ Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Имам линк на 14 км с рокети ето инфо Signal Strength: -51 dBm Chain 0 / Chain 1: -53 / -54 dBm Connections: 1 Noise Floor: -91 dBm Transmit CCQ: 98 % TX/RX Rate: 270.0 Mbps / 6.0 Mbps AirMax: - Проблема е следния че на тх ми показва почти винаги 300 а на рх 6 и пинга скача и прекъсва нета на абонатите Смених фърмуерите на антените пак така идей :-\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladote Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Имам линк на 14 км с рокети ето инфо Signal Strength: -51 dBm Chain 0 / Chain 1: -53 / -54 dBm Connections: 1 Noise Floor: -91 dBm Transmit CCQ: 98 % TX/RX Rate: 270.0 Mbps / 6.0 Mbps AirMax: - Проблема е следния че на тх ми показва почти винаги 300 а на рх 6 и пинга скача и прекъсва нета на абонатите Смених фърмуерите на антените пак така идей :-\ сменя ли честотите Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyfx Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Опита ли се да ги донасочиш? Шум?Скапани кабели и т.н. Дерзай Най-често това е свързано с избор на канал.Сканирай ефира от другата страна. Radio Transmision Systems www.rts-bg.com / ispot.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcTuninG™ Posted July 12, 2011 Author Report Share Posted July 12, 2011 Сменихме канала да видим сега как ще е Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcTuninG™ Posted July 14, 2011 Author Report Share Posted July 14, 2011 Днес гледам линка АП-то на лана ми дава LAN: WAN: 10Mbps-Half а на СТ си е нормално LAN: WAN: 100Mbps-Full зад линка има суич ладокс съмнявам се в него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted July 15, 2011 Administrator Report Share Posted July 15, 2011 Днес гледам линка АП-то на лана ми дава LAN: WAN: 10Mbps-Half а на СТ си е нормално LAN: WAN: 100Mbps-Full зад линка има суич ладокс съмнявам се в него ако е 10мбит за лана виж си адаптера, виж в ИСП раздела. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
master Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 Смени това което е около лан часта и ще стане ясно от къде изгрява слънцето. 1 Analog Audio™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcTuninG™ Posted July 16, 2011 Author Report Share Posted July 16, 2011 Както и си мислех от суича подменен за сега няма пр Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts